Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ποτάμι για Λεβέντη: Από τις κατάρες στα ψεύδη

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Λιτό αλλά άκρως καυστικό ήταν το σχόλιο του Ποταμιού για τα όσα κατήγγειλε ο Βασίλης Λεβέντης περί… πρότασης από βουλευτή του κόμματος να ρίξουν την κυβέρνηση από κοινού.

«Όταν ήταν εκτός Βουλής ειδικευόταν στις κατάρες, τώρα εξασκείται στα ψεύδη. Είναι και αυτό μία πρόοδος», αναφέρει σε σχόλιό του Το Ποτάμι, διαψεύδοντας τα όσα είπε νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

“Έχουν μεγάλη έχθρα μεταξύ τους, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ έχουν μεγάλη έχθρα με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (30.12.2015) ο Βασίλης Λεβέντης και πρόσθεσε: «Αφού ήρθε και με βρήκε ένας βουλευτής του Ποταμιού για να ρίξουμε την κυβέρνηση».

Δεν αποκάλυψε το όνομα του βουλευτή αλλά αποκάλυψε το πότε έγινε η… πρόταση. «Δυο τρεις μέρες πριν περάσει το σύμφωνο συμβίωσης, ήρθε στη Βουλή, πλησίασε το γιο μου και του λέει “θέλω να σας πω ότι είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση”».

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, ο οποίος όπως είπε ήταν δυο μέτρα μακριά από τη συζήτηση των δυο ανδρών, ο βουλευτής του Ποταμιού συνέχισε λέγοντας: «Αφού ο Καμμένος δεν ψηφίζει το σύμφωνο συμβίωσης, εμείς με το ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει, να μην ψηφίσουμε, αν συμφωνήσει και ο πρόεδρος (ο ίδιος ο Βασίλης Λεβέντης), να ρίξουμε την κυβέρνηση».

Δείτε το video

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε