Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Προαναγγέλλει νέο κόμμα ο Γιαννίτσης

Προαναγγέλλει νέο κόμμα ο Γιαννίτσης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.02.2012 | 08:24
Πρώτη δημοσίευση: 04.02.2012 | 20:39

Ο υπουργός εσωτερικών υποστηρίζει πως αν δεν δημιουργηθεί ένας νέος πολιτικός φορέας τότε θα παραταθεί το μπλοκάρισμα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Σε συνέντευξή του στο "Έθνος της Κυριακής" ο υπουργός Εσωτερικών δηλώνει πως οι εκλογές πριν από την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης θα οδηγήσουν στη χρεοκοπία της χώρας και περιγράφει ένα πολιτικό πεδίο "ναρκοθετημένο με εκπλήξεις", ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα πολιτικά κόμματα και στην κοινωνία.

"Πάνω απ΄ όλα, θεωρώ ότι εμείς οι ίδιοι πρέπει να ξέρουμε που θέλουμε να φτάσουμε, τι θα αλλάξουμε και τι στρατηγική θα ακολουθήσουμε, πως θα ανοίξουμε το δρόμο της ανάπτυξης. Αν συνεχίσουμε όπως μέχρι τώρα θα έχουμε προσθέσει στην αλυσίδα των μοιραίων λαθών μας κάποια ακόμα", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνδέοντας το νέο μνημόνιο με την παραμονή μας στο ευρώ, ο υπουργός Εσωτερικών δηλώνει πως ακόμα και μέσα στην κρίση θα πρέπει να υπάρξει κλίμα εμπιστοσύνης και σταθερότητας για τα ασθενέστερα στρώματα, ενώ εκτιμά πως 120 χιλιάδες πολίτες θα βρουν δουλειά και εισόδημα τα επόμενα 3 χρόνια σε πολλούς δήμους της χώρας με τα νέα προγράμματα που σχεδιάζονται.

Διαβάστε επίσης

''Κομματική πειθαρχία αν αντιδράσουν οι βουλευτές της ΝΔ''   Διαδώστε αυτό το άρθρο