Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Προανακριτική: Καθόλου στα τυφλά δεν ανοίχτηκαν 59 αρχεία της λίστας Λαγκάρντ!

Προανακριτική: Καθόλου στα τυφλά δεν ανοίχτηκαν 59 αρχεία της λίστας Λαγκάρντ!

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία στην Προανακριτική πως αυτός ή… αυτοί που θέλησαν να πληροφορηθούν ονόματα της λίστας Λαγκάρντ έκαναν αναζήτηση πολύ συγκεκριμένων στοιχείων. Πάτησαν… enter στον υπολογιστή τους, σε λέξεις κλειδιά, που στην πλειοψηφία τους ήταν ονόματα.

Σύμφωνα με μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής, τόσο στα αρχεία που ανοίχτηκαν το πρώτο βράδυ που έφτασε επίσημα στην Αθήνα (30-09-2010) το επίμαχο υλικό, όσο και αργότερα, υπάρχουν τουλάχιστον 3 λέξεις που είναι κοινές στην αναζήτηση, κι αυτές φέρονται να είναι οι λέξεις «George Papandreou», «Papakonstantinou» και «Oikonomou».

Ποιος ή ποιοι θέλησαν να γνωρίζουν αν το όνομα του Πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών ή συγγενών τους, ήταν στη λίστα Λαγκάρντ, είναι το ζητούμενο ερώτημα και πάντως κάποιοι «τολμηροί» βουλευτές δεν διστάζουν να
δείξουν ως νούμερο ένα ύποπτο τον Γ. Παπακωνσταντίνου.

Τη δυνατότητα αναζήτησης στη λίστα Λαγκάρντ με βάση λέξεις – κλειδιά φέρεται να επιβεβαίωσαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που συνέταξαν την πραγματογνωμοσύνη στη χθεσινή τους κατάθεση στην Προανακριτική Επιτροπή. Η κατάθεση τους συνεχίζεται και σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η συνεργάτιδα του Διώτη αδειάζει τον “προϊστάμενό της” – Στα εγκληματολογικά 5 pc

Α. Γεωργιάδης: η Κωνσταντοπούλου ρωτούσε επί 4 ώρες και 47 λεπτά!

Τέσσερις άνοιξαν και “διάβασαν” το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ

Ντοκουμέντο NewsIt! Η έκθεση της Προανακριτικής για τις διαδρομές των αρχείων – Υπήρξαν παρεμβάσεις στη λίστα πριν φτάσει στην Ελλάδα

Μυστήριο με νέα αποκάλυψη για τη λίστα Λαγκάρντ – Προέκυψαν τροποποιήσεις πριν έρθει η λίστα στην Ελλάδα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε