Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρωί πάει, πρωί φεύγει από το Μαξίμου ο Παπαδήμος

Δείγματα γραφής έδωσε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πρωθυπουργός, καθώς τότε το είχε ξενυχτήσει στο Μέγαρο Μαξίμου. Από τότε το ωράριο δεν έχει αλλάξει…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βήματος ο κ. Παπαδήμος όλη την περασμένη εβδομάδα έφτανε στο γραφείο του στις εννιά το πρωί και έμενε σε αυτό ως τις τέσσερις με πέντε τα χαράματα, κάνοντας τους άνδρες της Ασφάλειας να απορούν με τις αντοχές του.

Ο νέος πρωθυπουργός αναφέρει η εφημερίδα είχε μάλιστα να αντιμετωπίσει και το χάος που προκάλεσε η αλλαγή φρουράς στο Μαξίμου, αναζητώντας δακτυλογράφους και γραμματείς μετά την ορκωμοσία του και κάποιον να του δείξει τα… κατατόπια.

Ωστόσο σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι στο Μέγαρο ήταν μετακλητοί και φεύγοντας το άφησαν όπως το παρέλαβε ο κ. Παπανδρέου το 2009 δηλαδή σχετικά άδειο.

Όπως εκτάκτως έγινε πρωθυπουργός, ο κ. Παπαδήμος δεν είχε καθόλου περίοδο χάριτος, καθώς Μέρκελ, Σαρκοζί και όλοι οι αλλοι ευρωπαίοι ιθύνοντες έσπευσαν να συνομιλήσουν μαζί του για τα φλέγοντα θέματα της Ευρωζώνης, για τα οποια δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο…

Διαβάστε επίσης:

Η μάχη Παπαδήμου για τη “Μεγάλη Λύση”

Αποχωρεί και από το ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου; – Ορόσημο η 20η/12

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε