Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Προκαλούν οι βουλευτίνες που ξοδεύουν ένα μισθό για να τσιτώσουν το μαλλί”

“Προκαλούν οι βουλευτίνες που ξοδεύουν ένα μισθό για να τσιτώσουν το μαλλί”

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο Γ.Γ. της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Νίκος Κιουτσούκης ο οποίος σήκωσε το γάντι και απάντησε στα όσα του “έσουρε” την Τετάρτη, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

Αγριος πόλεμος έχει ξεσπάσει στο γαλάζιο στρατόπεδο καθώς βουλευτές της ΝΔ καταφέρονται εναντίον συνδικαλιστών που εκπροσωπούν την παράταξη τους με αιχμή του δόρατος το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων αλλα και της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ήταν τα όσα τους “έσουρε” χθες η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον Σκαϊ.

Σήμερα ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ και Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης σήκωσε το γάντι και απάντησε στην κυρία Πιπιλή. Οπως δήλωσε στο Νewsit  “υπάρχουν ορισμένες κυρίες οι οποίες έχουν εκλεγεί με την ψήφο του ελληνικού λαού βεβαίως αλλά από περιοχές του Κολωνακίου οι οποιες το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα και να αναδεικνύουν ή να επιδεικνύουν αυτά που έχουν αγοράσει απο τα καταστήματα του Κολωνακίου ή το τσιτωμένο μαλλί που φτιάχνουν στην κομμώτριά τους. Αυτές οι κυρίες έχουν άποψη επι παντός του επιστητού.

Θα έλεγα ότι όσο καλές ήταν στην ιδιωτική τους καριέρα και πορεία, είτε στη δημοσιογραφία είτε αλλού, ακριβώς μα ακριβώς το αντίθετο είναι στα έδρανα της Βουλής. Πρέπει να καταλάβουν ότι εδώ δεν έχουν να κάνουν με ανθρώπους μόνο του Κολωνακίου. Εχουν να κάνουν με φτωχούς εργαζόμενους οι οποιοι αμοίβονται και βγάζουν το μήνα τους με τόσα χρήματα όσα ξοδεύουν οι ίδιες για να φτιάξουν τα μαλλιά τους”.

“Μία εξ΄αυτών είναι η κυρία Πιπιλή η οποία είναι αρκετά προκλητική θα έλεγα. Τόσο καιρό δεν έχουμε απαντήσει σε αυτά που έχει πει. Κατά καιρούς έχει πει ότι θα μας χαστουκίσει και διάφορα τέτοια. Εμείς θα της συνιστούσαμε να είναι πιο προσεκτική. Εκφράζει άψογα τους αριστοκράτες του Κολωνακίου αλλά η Ελλάδα δεν είναι μόνο το Κολωνάκι” είπε τέλος ο κύριος Κιουτσούκης.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι συνδικαλιστές της ΝΔ προειδοποιούν τον Σαμαρά για “πόλεμο”

Βολές και εκ των έσω! – ΔΑΚΕ προς Σαμαρά: «Επαναδιαπραγμάτευση γρήγορα αλλιώς… έρχεται έκρηξη»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε