Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Προκαλούν οι υπάλληλοι της Βουλής με νέα απεργία – Μιλάνε για επικοινωνιακά τερτίπια

Προκαλούν οι υπάλληλοι της Βουλής με νέα απεργία – Μιλάνε για επικοινωνιακά τερτίπια

Τη στιγμή που οι επαγγελματικές κοινωνικές ομάδες της ελληνικής κοινωνίας εδώ και πολλούς μήνες δέχονται την απίστευτη επίθεση των μέτρων της τρόικα για τη διάσωση της χώρας όπως αναφέρουν οι κυβερνήσης της χώρας, οι εργαζόμενοι της Βουλής επιδιώκουν ειδική αντιμετώπιση.

Με νεότερη ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής δηλώνει ότι η απεργία συνεχίζεται διότι «ο εκβιασμός και τα επικοινωνιακά τερτίπια δεν θα περάσουν».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι υπάλληλοι της Βουλής είναι ενταγμένοι στο ενιαίο μισθολόγιο από τον Οκτώβριο του 2011 και επιτίθενται στον υπουργό Οικονομικών πως κάνει σα να μην γνωρίζει τις μεγάλες μειώσεις που προέκυψαν με την ψήφιση και του νέου μειωμένου προϋπολογισμού της Βουλής «Δεν δεχόμαστε η εκτελεστική εξουσία να υποκαταστήσει και να καταργήσει τη νομοθετική, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας», αναφέρουν και ζητούν την «οριστική απόσυρση της τροπολογίας Στουρνάρα που καταλύει το αυτοδιοίκητο της Βουλής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Με 10 λεπτά απεργία αποσύρθηκε η προσθήκη για τους υπαλλήλους της Βουλής – Στουρνάρας: “ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ τους αγκαλιάζουν”

Όλο το παρασκήνιο για το χάος με τους υπαλλήλους της Βουλής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε