Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Προπηλάκισαν τον Πάνο Σκουρλέτη σε μαγαζί στα Εξάρχεια – Ζημιές στο χώρο προκάλεσαν οι άγνωστοι

Προπηλάκισαν τον Πάνο Σκουρλέτη σε μαγαζί στα Εξάρχεια – Ζημιές στο χώρο προκάλεσαν οι άγνωστοι

– Επίθεση από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε ο Πάνος Σκουρλέτης
– Ο υπουργός Περιβάλλοντος ήταν σε μαγαζί της περιοχής όταν τον είδαν οι άγνωστοι και του επιτέθηκαν
– Προκάλεσαν ζημιές στο χώρο πριν αποχωρήσουν
– Δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία ο υπουργός

Προπηλακισμό από ομάδα αγνώστων το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Εξαρχείων δέχτηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης. Ομάδα αγνώστων είδε τον κ. Σκουρλέτη μέσα σε μαγαζί της περιοχής και εισέβαλε για να του επιτεθεί φραστικά.

Οι άγνωστοι, αφού επιτέθηκαν στον υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναποδογύρισαν τραπέζια και προκάλεσαν υλικές ζημιές στο μαγαζί, πριν εξαφανιστούν.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε μαζί του την ασφάλεια που δικαιούται ως υπουργός, δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία ούτε και κατέθεσε μήνυση, αφού θεώρησε το περιστατικό μεμονωμένο και λήξαν.

“Να ρωτήσετε τον υπουργό” ήταν η απάντηση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού όπου έγινε το περιστατικό το βράδυ του Σαββάτου (17.10.2015), μιλώντας στο newsit.gr.

Ακούστε εδώ τι είπε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού

Η επίθεση στον Βαρουφάκη

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έρχεται αντιμέτωπος με αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια. Ο πρώτος… “διδάξας” έγινε ο Γιάνης Βαρουφάκης ένα βράδυ του περασμένου Απριλίου, όταν ο τότε υπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του Δανάη Στράτου είχαν πάει στο μαγαζί Γιάντες με φίλη τους για φαγητό.

Ήταν 28 Απριλίου όταν ομάδα αντιεξουσιαστών είδε τον Γιάνη Βαρουφάκη στο εστιατόριο, μπήκε στην αυλή και αφού οι δυο πλευρές είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο, συνέχισαν την… κουβέντα τους στο πεζοδρόμιο! Τότε, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε βγάλει και ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: ” “Χθες το βράδυ (Τρίτη 28η Απριλίου), στην περιοχή των Εξαρχείων, η σύζυγός μου Δανάη Στράτου κι εγώ δεχθήκαμε επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών στο εστιατόριο όπου δειπνήσαμε. Αντίθετα με τις εικασίες που ακούστηκαν, δεν επρόκειτο για οργανωμένο επεισόδιο, προσπάθεια σοβαρού τραυματισμού μας, προβοκάτσια ή για μέρος της συνολικότερης προσπάθειας πολιτικής «αποδόμησής» μου των τελευταίων ημερών”.

Δείτε τα video από εκείνο το περιστατικό

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε