Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόσκληση Βενιζέλου στον Κουβέλη

Πρόσκληση Βενιζέλου στον Κουβέλη

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα αποστείλει επιστολή προς τον Φώτη Κουβέλη καλώντας τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ σε προσυνεδριακή συνάντηση διακομματική, των αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι πριν από το συνέδριο, γιατί όπως είπε στην ΚΟΕΣ, δεν είναι δυνατό να συναντώμεθα για θέματα κυβερνητικής διαχείρισης και εθνικής στρατηγικής, να συναντηθούν οι ηγεσίες των δύο κομμάτων να μιλήσουν για ζητήματα ιδεολογικά, αξιακά, ταυτότητας της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και της ελληνικής Κεντροαριστεράς.

“Τους καλούμε. τόνισε ο κ. Βενιζέλο;ς στην ΚΟΕΣ, επίσης να μετάσχουν με κείμενα, με προτάσεις, με θέσεις, με διαφωνίες στον προσυνεδριακό διάλογο και ψηφιακά, σημειώνοντας ότι “τα δυο δικά του κείμενα τουλάχιστον προσφέρονται ως αντικείμενο διαλόγου, όχι αναγκαστικά συμφωνίας”

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα απευθύνει πρόσκληση διαλόγου και στις “Κινήσεις” ανεξάρτητα από το μέγεθός τους. “Θα τις καλέσουμε -είπε στην ΚΟΕΣ- σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ώστε να γίνει ένας ουσιαστικός προσυνεδριακός διάλογος”

“Και η ΔΗΜΑΡ και πολλές Κινήσεις, σαρξ εκ της σαρκός του ΠΑΣΟΚ, θέτουν είτε ευθέως είτε υπαινικτικά το «ηθικό ζήτημα». Ξέρετε, πρόσθεσε, “το ζήτημα είναι να βγεις ηθικά αλώβητος αφού δοκιμαστείς, όχι να αποφεύγεις τη δοκιμασία” ανέφερε στην ΚΟΕΣ ο κ. Βενιζέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάνει… ρεύμα στο ΠΑΣΟΚ!

Φουντώνει το παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ με δείπνο πρώην υφυπουργών

Απλήρωτοι εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ:Πληρώστε μας αλλιώς δεν γίνεται Συνέδριο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε