Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Προσωπική επίθεση Πολάκη στην Ευαγγελία Τσικρίκα!

Προσωπική επίθεση Πολάκη στην Ευαγγελία Τσικρίκα!

Με τη “σπασμένη” φωνή, από τη συναισθηματική φόρτιση ενός ανθρώπου που κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του και την ερώτησή της στον πρωθυπουργό κατά τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, η Ευαγγελία Τσικρίκα, η πολιτική συντάκτης του Alpha, έγινε το πρόσωπο της ημέρας. Δεν ήταν ο στόχος της, αλλά έγινε. Και φαίνεται πως αυτό δεν άρεσε στον Παύλο Πολλάκη. Όπως δεν του αρέσει καμία «φωνή» διαφορετική από εκείνη που συμφωνεί μαζί του…

Δεν είναι πως δεν συμφωνεί με την ερώτηση που έκανε (και εκνεύρισε κατά γενική ομολογία) τον πρωθυπουργό, είναι πως ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ένα post, με το οποίο επιτίθεται προσωπικά στην Ευαγγελία Τσικρίκα. Σε μια εργαζόμενη για την οποία η κυβέρνηση λέει και ξαναλέει πως ενδιαφέρεται για το αν θα χάσει τη δουλειά της, όπως και για τους χιλιάδες άλλους που κινδυνεύουν με απόλυση όταν πέσει το «μαύρο» στα ιδιωτικά κανάλια που δεν πήραν άδεια.

Είναι πως ένας υπουργός της κυβέρνησης επιτίθεται προσωπικά σε μια δημοσιογράφο γιατί τόλμησε να κάνει ερώτηση που δεν άρεσε. Αυτό κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας χωρίς ίχνος πολιτικού πολιτισμού. Τι έγραψε λοιπόν ο Παύλος Πολάκης; Ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε τη δημοσιογράφο του Alpha υπηρέτρια (θεραπαινίδα είναι η ακριβής λέξη που χρησιμοποιεί) των “παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά”, η οποία τα προηγούμενα χρόνια “δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε”, υπονοώντας αυτό που ξεκάθαρα είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, πως οι εργαζόμενοι που κινδυνεύουν τώρα με απόλυση δεν “φώναζαν” όταν έκλεισε η ΕΡΤ επί Σαμαρά…

Και δεν κάνει μόνο αυτό ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Αλλά συνοδεύει το post του με φωτογραφίες που έχει βγάλει η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια αποστολών (σ.σ. καλύπτει το ρεπορτάζ του Μαξίμου ανεξάρτητα από τον “ένοικό” του) με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και βουλευτές της ΝΔ, μαζί με άλλους συναδέλφους….

“Βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την “απολύει” η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες “οικογενειακές” φωτογραφίες” έγραψε χαρακτηριστικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε