Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πρόταση ψηφίσματος για ευρωομόλογο και χρέος ενόψει Εθνικού Συμβουλίου

Πρόταση ψηφίσματος για ευρωομόλογο και χρέος ενόψει Εθνικού Συμβουλίου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.03.2011 | 17:16
Πρώτη δημοσίευση: 02.03.2011 | 15:11

Να εγκριθεί στο επερχόμενο Εθνικό Συμβούλιο ψήφισμα για την έκδοση του ευρωομολόγου με σκοπό την επαναγορά χρέους πρότεινε ο Παντελής Οικονόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρότεινε κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κυβερνώντος κόμματος –και η πρόταση του έγινε δεκτή- να κληθεί το Εθνικό Συμβούλιο να εγκρίνει ψήφισμα για την έκδοση ευρωομολόγου και με σκοπό την επαναγορά χρέους.

Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι απόντος του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος παραμένει κλινήρης λόγω κρυολογήματος.

Στη συνεδρίαση, στην οποία προεδρεύει ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης, έχουν κληθεί οι υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και αναπληρωτής Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, οι οποίοι ενημερώνουν τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου του κυβερνώντος κόμματος για τις επικείμενες αποφάσεις στους τομείς της οικονομίας, καθώς και τις αναμενόμενες εξελίξεις για το μέλλον της ευρωζώνης.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεδρίαση του Π.Σ. ορίστηκε ενόψει της Συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο συνέρχεται την προσεχή Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία θα συνεδριάσει στην Αθήνα και το προεδρείο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook