Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Προτείνει Αβραμόπουλο ο Καρατζαφέρης - Σκληρή απάντηση από ΝΔ

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.08.2010 | 08:55
Πρώτη δημοσίευση: 28.08.2010 | 21:52

Να στηριχθεί από κοινού υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και να αποσυρθεί η υποψηφιότητα Κικίλια, που έχει ανακοινώσει η Ν.Δ., προτείνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του.

«Κάνω μια ύστατη έκκληση για να μην δώσουμε και τον μίνι πρωθυπουργό στο ΠΑΣΟΚ. Να προτείνει τον κύριο Αβραμόπουλο και θα μπορούσαμε και εμείς να τον στηρίξουμε με δικούς μας αντιπεριφερειάρχες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Η Ν.Δ. έχει υποψήφιο Νίκης, Ανανέωσης και Ελπίδας στην Περιφέρεια Αττικής τον Βασίλη Κικίλια, που θα εκφράσει με συνέπεια την πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής, οι οποίοι -μεταξύ των άλλων- αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα του μνημονίου και τις ευθύνες εκείνων που το ψήφισαν», απάντησε η Ρηγίλλης μόλις τα μέσα ενημέρωσης προδημοσίευσαν το τμήμα της συνέντευξης του κ Καρατζαφέρη, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα την διαφορετική προσέγγιση Ν.Δ. - ΛΑΟΣ στο μνημόνιο.

Κύκλοι του ΛΑΟΣ παραπέμπουν, ως απάντηση στη δήλωση της Ρηγίλλης, στο έργο του Λουίτζι Πιραντέλο "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε."   Διαδώστε αυτό το άρθρο