Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πρωθυπουργός ομολογεί τραγωδία στα ομόλογα!

Νίκος Κονιτόπουλος |
Πρωθυπουργός ομολογεί τραγωδία στα ομόλογα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.11.2011 | 15:32

Έκκληση στους πολίτες να αγοράσουν κρατικά ομόλογα, γιατί εκτοξεύτηκε το κόστος δανεισμού της χώρας, έκανε μέσω εφημερίδων και ραδιοφώνου ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός του Βελγίου.

Ο Yves Leterme ουσιαστικά εκλιπαρούσε τους Βέλγους πολίτες να αγοράσουν ομόλογα αφού το επιτόκιο στα 10ετή τους ομόλογα είχε εκτοξευτεί στο 5,423%.''Δεδομένων των δυσκολιών στις χρηματοπιστωτικές αγορές, απευθύνουμε έκκληση στους Βέλγους καταθέτες να διαθέσουν κεφάλαια για τη χρηματοδότηση του χρέους'' παρακαλούσε ο Πρωθυπουργός.Τα spreads του Βελγίου έχουν απογειωθεί λόγω αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης, προβληματικών τραπεζών και όλα αυτά συντελούν στο να φτάσει το χρέος στο 100% του ΑΕΠ.

Διαβάστε επίσης :
Νίκος Κονιτόπουλος
Tags: ΒΕΛΓΙΟ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Survivor: Οι Βέλγοι  ψήφισαν  Αιγαίο! Ερημίτες στο ακατοίκητο νησί Αλιμιά! Survivor: Οι Βέλγοι "ψήφισαν" Αιγαίο! Ερημίτες στο ακατοίκητο νησί Αλιμιά!
  2. Βελγικά ΜΜΕ: Η συμφωνία της Μάλτας απομάκρυνε τον κίνδυνο ενός Grexit Βελγικά ΜΜΕ: Η συμφωνία της Μάλτας απομάκρυνε τον κίνδυνο ενός Grexit
  3. Τσίπρας και διαπραγμάτευση  ψηλά  σε βελγικό και ολλανδικό Τύπο Τσίπρας και διαπραγμάτευση "ψηλά" σε βελγικό και ολλανδικό Τύπο
  4. Βρυξέλλες: Μαχαιρώματα και έξι τραυματίες στο τουρκικό προξενείο! Βρυξέλλες: Μαχαιρώματα και έξι τραυματίες στο τουρκικό προξενείο!
  5. Βρυξέλλες: Επεισόδια και μαχαιρώματα στο τουρκικό προξενείο ελέω... Ερντογάν! Βρυξέλλες: Επεισόδια και μαχαιρώματα στο τουρκικό προξενείο ελέω... Ερντογάν!
  6. Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης [28/03] Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης [28/03]