Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρώτο θέμα η αξιολόγηση στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων [21/11]

Πρώτο θέμα η αξιολόγηση στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων [21/11]

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών (Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016) εφημερίδων. Δείτε αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα που έχουν στα πρωτοσέλιδά τους οι εφημερίδες σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Η χώρα σε…. λαβύρινθο χωρίς έξοδο!»: Η εφημερίδα γράφει ότι: «αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με την τρόικα για τα εργασιακά παρά τη θεαματική υποχώρηση όλων των «κόκκινων» γραμμών. Οι ομαδικές απολύσεις φέρνουν θύελλα σε ΔΕΚΟ και τράπεζες».

ΕΘΝΟΣ: «Εργασιακή ζούγκλα προωθεί το Ταμείο»: Η εφημερίδα σημειώνει: «εμπλοκή στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές προκαλεί η εμμονή του ΔΝΤ, οι εκπρόσωποι του οποίου αξιώνουν τη χωρίς όρους απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Στη σύνταξη από 55 έως 60 ετών με αίτηση έως το τέλος του 2016». Η εφημερίδα γράφει ότι: «ποιοι ασφαλισμένοι θεμελιώνουν δικαίωμα αποχώρησης με 15 έως 37 έτη εργασίας. Σε ποιες περιπτώσεις λαμβάνουν πλήρη σύνταξη και πότε συμφέρει η έξοδος με μειωμένη».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Κύκλωμα ένστολων και δικηγόρων». Η εφημερίδα γράφει ότι: «πάρτι εκατομμυρίων καταγγέλλεται ότι έχουν στήσει ένστολοι, μηχανικοί και δικηγόροι στον Αυτόνομο Οικοδομικό Οργανισμό Αξιωματικών. Καθεστώς οικονομικής αδιαφάνειας, υπερκοστολόγηση κτιρίων και προσλήψεις από το παράθυρο».

ΤΑ ΝΕΑ: «Σημειωτόν η αξιολόγηση». Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σε δύσκολη φάση βρίσκεται η διαπραγμάτευση με τους δανειστές καθώς μένουν ανοικτά κρίσιμα θέματα που ενδέχεται να αναβάλουν επί μακρόν την επίτευξη συμφωνίας».

KONTRA NEWS: «Θα πουλήσουν τα σπίτια μας κοψοχρονιά στους μετανάστες!». Η εφημερίδα γράφει ότι: «ανθελληνικό σχέδιο από τους διεθνείς τοκογλύφους με τα κόκκινα δάνεια. Έτσι θα μπορούν οι πρόσφυγες να γίνονται νόμιμοι κάτοικοι της χώρας μας αφού θα έχουν δικό τους σπίτι».

Οικονομικές εφημερίδες

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Αγκάθια και αποκλίσεις στο παρά 5’». Η εφημερίδα τονίζει ότι: «τέσσερα αγκάθια στο εργασιακό και ένα κενό ύψους 600 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2018 άφησε ο χθεσινός μαραθώνιος διαβουλεύσεων κυβέρνησης και θεσμών».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε