Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της VPRC – Αύριο μεγάλη δημοσκόπηση Newsit

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της VPRC – Αύριο μεγάλη δημοσκόπηση Newsit

– Επτακομματική Βουλή με μεγάλη πτώση για Καμμένο, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή
– Ο Κανένας καταλληλότερος για πρωθυπουργός
– Ισοβαθμούν: Σαμαράς, Τσίπρας και Βενιζέλος

Επτακοµµατική Βουλή µε πρώτο κόµµα τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Κανένα, δείχνει η δηµοσκόπηση της VPRC για τα Επίκαιρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30% στην εκτίµηση εκλογικής επιρροής και διατηρεί σαφές προβάδισµα έναντι της Νέας ∆ηµοκρατίας, που ακολουθεί µε 26,5%.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση με ποσοστό 12,5%, ενώ μικρή αλλά διακριτή πτώση καταγράφουν τα ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα, η ∆ηµοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη συγκρατεί τα ποσοστά της τάξης του 7,5% και επιβεβαιώνει το ρόλο ρυθµιστή στο µετεκλογικό σκηνικό.

Τριπλή ισοπαλία έχουµε στην καταλληλότητα πρωθυπουργού. Αντώνης Σαµαράς, Αλέξης Τσίπρας και Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρούνται καταλληλότεροι για πρωθυπουργοί από το 15% των ερωτηθέντων και βρίσκονται στη… δεύτερη θέση, αφού προηγείται σταθερά ο… Κανένας µε 31%!
Τον Φώτη Κουβέλη θεωρεί καταλληλότερο για την πρωθυπουργία ποσοστό 8%, ενώ ο Πάνος Καµµένος συγκεντρώνει 4%. Αλέκα Παπαρήγα (2%) και Νίκος Μιχαλολιάκος (1%) συµπληρώνουν τη σχετική λίστα.

Το Newsit θα σας παρουσιάσει αύριο μεγάλη δημοσκόπηση της Alco ακριβώς ένα 24ωρο πριν την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόθεση ψήφου : ΝΔ 25,6% ΣΥΡΙΖΑ 23,4%

Νέα δημοσκόπηση – “Ντέρμπι” ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε