Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρωτοχρονιά με… σουβλάκια για τον Κώστα Καραμανλή στην Αράχωβα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η Αράχωβα ήταν ο τελευταίος σταθμός του Κώστα Καραμανλή και της οικογένειάς του κατά την περίοδο των εορτών. Ο πρώην πρωθυπουργός, μαζί με την σύζυγό του, Νατάσα και τα παιδιά τους βρέθηκαν στην Αράχωβα, όπου θαύμασαν τη φύση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Secret, της εφημερίδας Παραπολιτικά, στην παρέα του Κώστα Καραμανλή βρισκόταν και ο πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού, Λευτέρης Ζαγορίτης, ο πρώην υπουργός,  Γιώργος Καλαντζής και ο πρώην “γαλάζιος” βουλευτής, Ανδρέας Κουτσούμπας. Πηγές αναφέρουν ότι η “γαλάζια” παρέα απέφευγε να βγει από το ξενοδοχείο και τις λιγοστές φορές που το έκανε επέλεξε το σουβλατζίδικο στο Λιβάδι για να απολαύσει καλό σουβλάκι.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε ποδαρικό στο μαγαζί την Πρωτοχρονιά, το οποίο γέμισε από κόσμο. Το τραπέζι στην αρχή γέμισε με ρακή και κρασί. Η συνέχεια είχε πολλά και πλούσια πιάτα. Λουκάνικα και πολλές σαλάτες για ορεκτικά και αρκετά κρεατικά για τη συνέχεια, όπως σουβλάκια τυλιχτά από μοσχάρι, κοτόπουλο και κεμπάπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο αφού ξέρει ότι εκεί δεν τον… “προστατεύουν” και δεν τον τραβούν φωτογραφίες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην πρωθυπουργός ήταν η… “ψυχή της παρέας”…

Πηγή: Παραπολιτικά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε