Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Προϋπολογισμός – Κουτσούμπας: Δεν σας σώζει ούτε ο Κάστρο, ούτε ο Πανάγιος τάφος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Δεν σας σώζει τίποτα… ούτε ο Κάστρο, ούτε ο Πανάγιος Τάφος. Σας τελείωσε και ο Νότος. Δεν σας σώζουν ούτε τα νυχτερινά διαγγέλματα ούτε τα ταξιδάκια των ΑΝΕΛ με τους Χρυσαυγίτες στο Καστελόριζο… Η κατρακύλα σας είναι μεγάλη…» ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αναφερόμενος στον Προϋπολογισμό του 2017 το χαρακτήρισε ως « ένα νέο εργαλείο αφαίμαξης του λαού για τα οφέλη του κεφαλαίου και των μεγάλων συμφερόντων. Μίλησες για εργασιακή λαίλαπα για την οποία θα μείνουν αξέχαστοι ο κύριος Τσίπρας και ο Κατρούγκαλος «ως οι πραγματικοί δήμιοι των εργατικών δικαιωμάτων».

Αποδειχθήκατε, είπε στην κυβέρνηση όλες στις πολιτικές των προκατόχων σας, «γίνατε καλύτεροι μαθητές και από τους δασκάλους σας…» και κάνετε «ότι δεν τόλμησαν ή δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προηγούμενοι…»

Αποδεχθήκατε όλες τις επενδύσεις για τις οποίες κατηγορούσατε τον κ. Σαμαρά όπως το Ελληνικό και όχι μόνο αλλά ο υπουργός Οικονομικών συμφώνησε σε ακόμα ευρύτερο πρόγραμμα… και κάλεσε του πολίτες « να μην συμβιβαστούν με αυτή την πορεία που τον οδηγεί στη μόνιμη ανασφάλεια, στην εκμετάλλευση και την εξαθλίωση. Να μην συμβιβαστεί με τους μισθούς πείνας, με τη μόνιμη ανεργία, τον εξευτελισμό των συνταξιούχων και να σηκώσουν το ανάστημα… και να οργανώσουν την αντεπίθεση για μια ζωή με αξιοπρέπεια…»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε