Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πτώση ελικοπτέρου – Αλέξης Τσίπρας: Νιώθω βαθύτατη οδύνη

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Την οδύνη του για το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος το Πολεμικό Ναυτικό μετά την πτώση ελικοπτέρου στη νήσο Κίναρο και το θάνατο των τριών χειριστών εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Εκ μέρους της κυβέρνησης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των πεσόντων αξιωματικών.

«Είναι τραγικό να χάνονται ανθρώπινες ζωές και, μάλιστα, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος που τους έχει αναθέσει η πατρίδα» αναφέρει στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός και σημειώνει πως έχει ζητήσει από το υπουργείο Άμυνας να διερευνηθούν τα αίτημα που οδήγησαν στην τραγωδία.

Όλη η δήλωση του πρωθυπουργού
Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για το θανατηφόρο δυστύχημα που έπληξε σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό μας. Είναι τραγικό να χάνονται ανθρώπινες ζωές και, μάλιστα, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος που τους έχει αναθέσει η Πατρίδα. Ζήτησα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια του δυστυχήματος. Στις οικογένειες των πεσόντων αξιωματικών εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου, τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε