Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πυρά Κοκκινούλη σε Ντόρα και Καραμανλή

Πυρά Κοκκινούλη σε Ντόρα και Καραμανλή

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, ο αγροτοσυνδικαλιστής “κάρφωσε” Ντόρα Μπακογιάννη και Κώστα Καραμανλή.

Από το βήμα της προσυνεδριακής συνδιάσκεψης στη Λάρισα για τα αγροτικά, παρουσία του Αντώνη Σαμαρά, ο “γαλάζιος” αγροτοσυνδικαλιστής Θ. Κοκκινούλης εξαπέλυσε πυρά στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή που… σιωπά και δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, αλλά και στην Ντόρα Μπακογιάννη για τη στάση της απέναντι στη νέα ηγεσία της Ν.Δ..

“Εχω να σου μεταφέρω δύο μηνύματα που χθες στο καφενείο μου επιβάλλαν να στα μεταφέρω οι συγχωριανοί μου” είπε απευθυνόμενος στον Α. Σαμαρά. “Μου λένε, να πας να πεις στον Πρόεδρο ότι δεν μπορεί πια ο Καραμανλής να σιωπά. Πρέπει να βγει να μιλήσει για να πει ποιοι πουλήσαν την παράταξη – αν την πούλησαν κάποιοι… – για να καθαρίσει το τοπίο”.

Φωτογραφίζοντας τη Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή και την άρνησή της να παραστεί στην συνεδρίαση της Ν.Δ. την Κυριακή, ο κ. Κοκκινούλης την “κάρφωσε” λέγοντας: “Και το δεύτερο που μου ανέθεσαν να σου πω είναι ότι αν κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί, πολύ νωπά ο κόσμος της Ν.Δ. σου έδωσε την εντολή να πας τη Ν.Δ. πολύ μπροστά. Οσοι λοιπόν δεν μπορούν να τρέξουν μαζί μας για οποιοδήποτε λόγο, δεν πειράζει. Ας καθίσουν παραπίσω. Περισσεύουν για τη Ν.Δ.”.

Την Παρασκεύη, από την Κοζάνη ο Πρόεδρος της Ν.Δ. έστειλε τελεσίγραφο στη Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας πως δεν συγχωρείται καμιά παραφωνία. 

«Η δημοκρατική λειτουργία των κομματικών οργάνων και μάλιστα της Κ.Ε., δεν προσφέρεται ούτε για ανώφελες εσωστρεφείς κουβεντούλες, ούτε ως ευκαιρία “νομής” κομματικής εξουσίας. Εκτός αν κάποιοι εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια» είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε