Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Πυρά” Μητσοτάκη κατά Μανώλη και ΔΑΚΕ

“Πυρά” Μητσοτάκη κατά Μανώλη και ΔΑΚΕ

Οξύνεται η κόντρα στη γαλάζια παράταξη μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Γιάννη Μανώλη για τη στάση μελών της ΔΑΚΕ στο θέμα της αποχής των βαθμολογητών.

Με ανακοίνωση του ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει: “Επιμένω στις αρχικές μου θέσεις ότι η στάση των δύο συγκεκριμένων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ στην ΟΛΜΕ, που ψήφισαν υπέρ της συνέχισης της αποχής από την βαθμολόγηση των γραπτών είναι επιζήμια και για την παράταξη και τον τόπο. Προς τιμήν τους υπήρξαν και οι δυο συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ οι οποίοι ψήφισαν κατά”. 

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει επιπλέον ότι ακόμη δεν έχει λάβει απάντηση από τη ΔΑΚΕ για το “εάν επικροτεί τέτοιου είδους εκβιαστικές συμπεριφορές”. 

“Ως προς το ερώτημα «Εσείς που ανήκετε;» που θέτει η ΔΑΚΕ στη χθεσινή της ανακοίνωση, απαντώ ότι ανήκω στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία έχω εκλεγεί τρείς φορές βουλευτής στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας. Αναφορές περί βολεμένων πολιτικών είναι τουλάχιστον προσβλητικές για τους πολίτες που με στήριξαν με τη ψήφο τους” συμπληρώνει.

“Τέλος, ως προς την πρόταση του κ. Μανώλη να περπατήσουμε μαζί στις φτωχογειτονιές της Β’ Αθηνών την αποδέχομαι με χαρά. Εξάλλου τις περπάτησα και στις δύσκολες εκλογές του 2009, στις οποίες ο κ.Μανώλης επέλεξε να μη δώσει τη μάχη για τη ΝΔ” καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Μητσοτάκη. 

Σημειώνεται ότι η ΔΑΚΕ έβγαλε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή “βολεμένο της πολιτικής”. 

“Εμφανίζονται οι βολεμένοι της πολιτικής που όχι μόνο δεν έχουν προσφέρει τίποτα θετικό στη χώρα, αλλά έχουν και μεγάλες ευθύνες για όσα τώρα υποφέρουν οι Έλληνες, να ενδιαφέρονται με απύθμενο θράσος για το κράτος (…) προφανώς, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν μπορούμε να ανήκουμε στο ίδιο κόμμα”. “Εμείς είμαστε με τον εργάτη, τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον ψιλικατζή, τον ταβερνιάρη, τον μεροκαματιάρη, τον εργαζόμενο με 600 ή 700 ή και 1500 ευρώ, τον συνταξιούχο που δυσκολεύεται να αγοράσει με την σύνταξή του τα φάρμακα του, τον άνεργο, το νέο και τη νέα που προσπαθεί με κάθε δύναμη, που μπορεί ανθρώπινα να διαθέσει για να έχει μια απλή αλλά αξιοπρεπή ζωή, χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς εξαρτήσεις. Εσείς που ανήκετε;” ανέφερε η ανακοίνωση. 

Ο δε κ. Μανώλης είχε καλέσει τον κ. Μητσοτάκη να περπατήσουν μαζί στις φτωχογειτονιές της Β’ Αθηνών.   

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε