Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ραγκούσης: "Δεν θα μείνω αμέτοχος!"

Ραγκούσης: `Δεν θα μείνω αμέτοχος!`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.11.2011 | 10:44
Πρώτη δημοσίευση: 29.11.2011 | 10:44

"Το ξεκίνημα της επόμενης μέρας στο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε άμεση εξάρτηση με την διασφάλιση της επόμενης μέρας της χώρας", τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο MEGA.

Υπογράμμισε ότι ο πρώτος που πρέπει να ανακοινώσει τις αποφάσεις του είναι ο Γ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι αυτό που τον απασχολεί δεν είναι η επόμενη μέρα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αλλά η δική του μέρα εκτός πολιτικής.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα μείνει αμέτοχος στις εξελίξεις στο κόμμα αλλά πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ της μεταπολίτευσης έχει τελειώσει. Όπως είπε, η αλλαγή στο κόμμα δεν θα έρθει μόνο με την αλλαγή στην ηγεσία.

Για τις εκλογές δήλωσε ότι η ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου προέκυψε ως χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων και τόνισε ότι θα στήριζε την κυβέρνηση Παπαδήμου ακόμα και ως βουλευτής. Σημείωσε ακόμα ότι πρέπει να επουλωθούν οι πληγές που άφησε το δημοψήφισμα και τα επακόλουθά του.

Είπε ότι ήταν απολύτως αρνητικός στην πρόταση για δημοψήφισμα με θέμα τη δανειακή σύμβαση και δήλωσε ότι φέρει βαρέως που δεν έχουν εξισωθεί ακόμη ο φόρος πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. Για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων υπογράμμισε ότι δεν ήταν προσωπική του επιλογή και χαρακτήρισε κοροϊδία τα πληθυσμιακά κριτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με ποιούς ήταν χθες βράδυ ο Κώστας Σημίτης;

Η μάχη της διαδοχής - Βλέπει κόσμο ο Παπανδρέου   Διαδώστε αυτό το άρθρο