Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ραχήλ Μακρή: Ραντεβού στα γουναράδικα!

Ραχήλ Μακρή: Ραντεβού στα γουναράδικα!

“Μέτρα λιτότητας από εμένα δεν θα περάσουν”! Με μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook, η Ραχήλ Μακρή δίνει… ραντεβού στα γουναράδικα σε “γαλάζια και ροζ τρολ”!

Μια μέρα μετά την άρνησή της να συνταχθεί με τη γραμμή της κυβέρνησης και να ψηφίσει υπέρ των προτάσεων της κυβέρνησης και να εξουσιοδοτήσει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να τη διαπραγματευτεί, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις επικοινωνιακές επιθέσεις που, όπως λέει, δέχτηκε από “μονταζιέρες”.

“Μέτρα λιτότητας από μένα ως Βουλευτή δεν θα περάσουν κι εγώ τιμώ τον όρκο που έδωσα στους πολίτες και την πατρίδα. Περαστικά σας στα τρολ ροζ και γαλάζια. Ραντεβού στα γουναράδικα”, έγραψε.

Η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:

Λυπάμαι που χαλάω τα σχέδια της Ρόζ και γαλάζιας μονταζιέρας. Δεν θα σας έκανα ποτέ την χάρη να εξαπολύσετε επικοινωνιακή επίθεση στο προσώπο μου ταυτίζοντας με με χώρους που ποτέ δεν ανήκα ιδεολογικά. Ήμουν ξεκάθαρη και η ψήφος μου καταγράφηκε στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπής της οποία αποτελώ μέλος και όπως ορίζει ο κανονισμός της Βουλής. Μέτρα λιτότητας από μένα ως Βουλευτή δεν θα περάσουν κι εγώ τιμώ τον όρκο που έδωσα στους πολίτες και την πατρίδα.
Περαστικά σας στα τρόλ ρόζ και γαλάζια.

Ραντεβού στα γουναράδικα.

Νωρίτερα, σε προηγούμενη ανάρτησή της, είχε διαμηνύσει πως η θέση της δεν θα αλλάξει ούτε και αν επιτευχθεί συμφωνία και φτάσει στη Βουλή προς ψήφιση:

 

Ξεκαθάρισα στην τοποθέτησή μου στην διαδικασία συζήτησης στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων ότι για το ζήτημα της Ελλην…

Posted by Ραχήλ Μακρή on Saturday, 11 July 2015

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε