Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρέππας: Κούρσα και όχι λεωφορείο διαδοχής – Στο υπουργείο τα βρήκα όλα πίσω!

“Θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ χωρίς εισαγωγικά και μια κούρσα διαδοχής και όχι λεωφορείο διαδοχής”, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Ρέππας ενώ συνέχισε την χθεσινή κόντρα αφήνοντας αιχμές για τον Γ.Ραγκούση.

Άφησε αιχμές κατά του Γ.Ραγκούση λέγοντας: “γιατί να μη έχουν γίνει συγχωνεύσεις αυτόν τον καιρό, γιατί να φτάσουμε στο καλοκαίρι για να ψηφήσουμε τον νόμο 4002, γιατί να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2011 το μισθολόγιο, γιατί να μην έχουμε δώσει δικαίωμα ηλεκτρονικής υπογραφής, γιατί να μην έχουν αναπτύξει το σύστημα της αξιολόγησης των υπαλλήλων;.”

Και πρόσθεσε: “Πήγα στο υπουργείο κια βρήκα μια πολιτική η οποία είχε ψηφιστεί από το καλοκαίρι”.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι “Αυτή την περίοδο λείπει η ψυχραιμία και περισσεύει το πάθος. Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να λειτουργεί έτσι, που να πείθει ότι ενδιαφέρεται να συνδυάζει την εμπιστοσύνη των πολιτών με την προώθηση των μεγάλων προτεραιοτήτων μας”.

Μίλησε επίσης για υπουργούς “κασκαντέρ”, και πρόσθεσε ότι συχνά η κυβέρνηση πρέπει να κινείται σε “αχαρτογράφητα τοπία. Η αίσθηση προσωρινότητας της κυβέρνησης δεν βοηθάει”.

 Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού ή μείωσης του αριθμού των υπουργών, σημείωσε ότι “ο πρωθυπουργός είναι πλήρης πρωθυπουργός όπως και η κυβέρνησή του και μπορεί ασκήσει τα καθήκοντά του”.

Απαντώντας στο ερώτημα αν ο Γιώργος Α. Παπανδρέου έκανε λάθη, δήλωσε ότι “έκανε λάθη”, αλλά πρόσθεσε: “Δείτε ποια οικονομική κατάσταση παρέλαβε, βάλτε δίπλα την πολιτική που άσκησαν ηγέτες, όπως η Μέρκελ και ο Σαρκοζί και βαθμολογήστε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aυτή η κυβέρνηση “δεν τραβάει” – Ένα μήνα μετά… ανασχηματισμός!

Ο Ε. Βενιζέλος παίρνει… αποστάσεις από την πολιτική του!

Ομολόγησαν την ανικανότητά τους και τώρα θα απολύουν σωρηδόν από το Δημόσιο

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε