Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΣΕΒ: “Η χώρα δεν αντέχει άλλη κυβερνητική αποτυχία”

ΣΕΒ: “Η χώρα δεν αντέχει άλλη κυβερνητική αποτυχία”

Την ελπίδα, η νέα κυβέρνηση να επιτύχει και να αναστρέψει την πορεία του τόπου “γιατί, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, η χώρα δεν μπορεί να σηκώσει άλλη μια κυβερνητική αποτυχία” εκφράζει σε σημερινή δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος.

Μετά την ανακοίνωση του σχηματισμού της κυβέρνησης ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε ακόμη τα εξής:

«Η πολιτική σταθερότητα και η κοινωνική συναίνεση είναι, αυτονόητα, βασικές προϋποθέσεις για να ξαναπάει μπροστά ο τόπος. Η κυβέρνηση συνεργασίας, την οποία επέβαλε το εκλογικό αποτέλεσμα, διαθέτει ευρεία κοινοβουλευτική στήριξη και λαϊκή νομιμοποίηση. Έχει λοιπόν τις απαιτούμενες κατ’ αρχήν προδιαγραφές για να αντέξει και να δουλέψει με προοπτική, για να υλοποιήσει τις δομικές αλλαγές που θα μας απαλλάξουν από τη λιτότητα. Στη σημερινή συγκυρία οι μεγάλοι στόχοι είναι εθνικοί και όχι κομματικοί. Η νέα κυβέρνηση, όπως κάθε κυβέρνηση, θα κριθεί τελικά όχι από τη σύνθεσή της και τις προθέσεις της, αλλά από το έργο της».Την ελπίδα, η νέα κυβέρνηση να επιτύχει και να αναστρέψει την πορεία του τόπου “γιατί, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, η χώρα δεν μπορεί να σηκώσει άλλη μια κυβερνητική αποτυχία” εκφράζει σε σημερινή δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η νεα Κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης – Όλα τα ονόματα του νέου υπουργικού συμβουλίου – 25 βουλευτές της ΝΔ και 14 εξωκοινοβουλευτικοί

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε