Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΣΕΒ: Καλοδεχούμενο το αποτέλεσμα που απέτρεψε τις πρόωρες εκλογές

ΣΕΒ: Καλοδεχούμενο το αποτέλεσμα που απέτρεψε τις πρόωρες εκλογές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.11.2010 | 15:46
Πρώτη δημοσίευση: 08.11.2010 | 15:46

Ως ψήφο ανοχής και εντολή συνέχισης της προσπάθειας ερμηνεύει ο ΣΕΒ τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

  Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου εκτιμά ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι, επισημαίνει την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας και καλεί το πολιτικό σύστημα να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αναλυτικά, ο κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, δήλωσε τα εξής: "Ο λαός μας αντιμετώπισε ώριμα τα τεχνητά διλήμματα και το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Έδωσε ψήφο ανοχής και εντολή συνέχισης της δύσκολης προσπάθειας να απαλλαγεί η χώρα από το φάσμα της χρεοκοπίας.

Αναδέχεται υπεύθυνα το αναγκαίο κόστος αυτής της προσπάθειας -αλλά, δίκαια και αυτονόητα, αδημονεί να δει το αντίκρυσμά της. Οι αμέσως επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι.

Η πολιτική σταθερότητα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι τομές που χρειάζεται η οικονομία και η κοινωνία μας. Ωστόσο, πολιτική σταθερότητα χωρίς υγιές πολιτικό κλίμα δεν μπορεί να υπάρξει. Ο λαός ανέλαβε στην κάλπη τις ευθύνες του. Το πολιτικό σύστημα καλείται τώρα να αναλάβει τις δικές του."   Διαδώστε αυτό το άρθρο