Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Έλεγαν συνειδητά ψέματα πως θα καταργήσουν το χαράτσι

ΣΥΡΙΖΑ: Έλεγαν συνειδητά ψέματα πως θα καταργήσουν το χαράτσι

Επίθεση στη κυβέρνηση έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την πως συνειδητά εξαπατούσε προεκλογικά το λαό, όταν δεσμευόταν για την κατάργηση του χαρατσιού.

Μετά την είδηση ότι η τρόικα απαιτεί την είσπραξη του τέλος ακινήτων μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ και μάλιστα χωρίς τη δυνατότητα καμίας διευκόλυνσης για την πληρωμή, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε «Και το τελευταίο φύλλο συκής πολιτικής αξιοπιστίας της μνημονιακής συγκυβέρνησης κατέπεσε».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις περί κατάργησης του χαρατσιού ήταν «ένα ακόμη συνειδητό ψέμα για τον εγκλωβισμό και την παραπλάνηση των ψηφοφόρων» και κάνει λόγο για «εκβιαστική συσχέτιση της είσπραξης του χαρατσιού με το δημόσιο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος» που είναι «παράνομη, ανάλγητη, άδικη και αντισυνταγματική».

 

Επιπλέον, σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι «η σύνδεση του χαρατσιού με το λογαριασμό του ρεύματος θα προκαλέσει για μια ακόμη φορά τεράστια προβλήματα στα δοκιμαζόμενα από την κρίση νοικοκυριά και ταυτόχρονα θα οδηγήσει στην οικονομική καταστροφή τη ΔΕΗ» και πως «οι πολίτες μέσα από τα κινήματα αντίστασης και ανυπακοής δεν θα επιτρέψουν την ολοκληρωτική εξόντωσή τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Mπάχαλο με το χαράτσι των ακινήτων – Η τρόικα απαιτεί να μην υπάρξουν διευκολύνσεις ενώ η κυβέρνηση επιμένει ότι θα πληρωθεί σε δόσεις

Πάρτι εκατομμυρίων στη ΔΕΗ – Πρόεδρος και 11 μέλη του Δ.Σ. έπαιρναν 300.000 ευρώ το χρόνο για επιδόματα που δεν δικαιούνταν

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε