Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Επιτακτικό να δοθεί το πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)

Χωρίς τέλος συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το πόθεν έσχες της Μαρέβας Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του καλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του ίδιου και της συζύγου του.

Αφορμή για τη νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento. «Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το οποίο εμφανίζει τη σύζυγο του Κ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι, να κατέχει offshore εταιρεία συνιστά ένα επιπλέον στοιχείο που κάνει επιτακτική την ανάγκη να δημοσιοποιηθεί το πόθεν έσχες της συζύγου του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το σχετικό δημοσίευμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «η περιουσία του κυρίου Μητσοτάκη και της οικογένειας του δεν αποτελεί προσωπικό δεδομένο» και τονίζει ότι «ο επικεφαλής της ΝΔ οφείλει, για νομικούς και, κυρίως, για πολιτικούς λόγους να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στην δημοσιοποίηση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων τόσο των δικών του όσο και της συζύγου του».

«Η ύπαρξη σκιών για ένα τόσο σοβαρό θέμα βλάπτει εντέλει την ίδια τη δημοκρατία», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε