Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Έχει θράσος ο Σαμαράς να μιλάει για ανάπτυξη

ΣΥΡΙΖΑ: Έχει θράσος ο Σαμαράς να μιλάει για ανάπτυξη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.12.2012 | 23:38
Πρώτη δημοσίευση: 09.12.2012 | 19:05

Αποτελεί «θράσος», σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο ισχυρισμός του πρωθυπουργού ότι θα υπάρξει ανάπτυξη την επόμενη χρονιά από τη στιγμή που θα συνεχιστεί η ύφεση, θα αυξηθεί η ανεργία και θα πολλαπλασιαστούν τα λουκέτα στα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην εφημερίδα «το Έθνος», το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εκτιμά ότι ο κ. Σαμαράς «προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση από τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής του στην κοινωνία και την οικονομία. Η πραγματικότητα, ωστόσο, τον διαψεύδει οικτρά και δεν μπορεί να πείσει κανέναν».

Αποτελεί πρόκληση, προσθέτει, να εξετάζεις για πολλοστή φορά αύξηση των φορολογικών βαρών σε μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και την ίδια στιγμή να μειώνεις τους φόρους του μεγάλου επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κεφαλαίου, καλύπτοντας παράλληλα τη φοροδιαφυγή των «ημετέρων της διαπλοκής.

Εκτιμά δε ότι «δεν απομένει πολύς χρόνος στον αναξιόπιστο Πρωθυπουργό, την κυβέρνησή του και σε όσους εκπροσωπούν από κοινού το λόμπι της καταστροφής. Ο λαός θα επισπεύσει τις διαδικασίες για τη δημοκρατική ανατροπή τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς: Έτος καμπής το 2013 - Τα χειρότερα για τους πολίτες πέρασαν

   Διαδώστε αυτό το άρθρο