Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Να μας πει ο πρωθυπουργός ποιο είναι το λόμπι της δραχμής

ΣΥΡΙΖΑ: Να μας πει ο πρωθυπουργός ποιο είναι το λόμπι της δραχμής
Την κοινωνική απομόνωση με την οποία είναι αντιμέτωπος ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Έκανε ακόμη λόγο για “θλιβερή εικόνα του κρυπτόμενου πρωθυπουργού και της άρον –άρον άφιξης και αναχώρησής του από τη Δ.Ε.Θ.”.
 
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Π. Σκουρλέτης, “ο κ. Σαμαράς δεν έχει πλέον να «εξαγγείλει» τίποτα. Οι εξαγγελίες και τα ψεύδη ειπώθηκαν πριν τις εκλογές, όταν υποσχόταν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου για να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό και να του αποσπάσει την ψήφο. Σήμερα, υποτασσόμενος στις αγορές και την κα Μέρκελ, υλοποιεί την πιο σκληρή και αντικοινωνική πολιτική που γνώρισε η χώρα μετά τη μεταπολίτευση, οδηγώντας την στην πλήρη ισοπέδωση.
 
Περιμένουμε, τέλος, από τον πρωθυπουργό να μας κατονομάσει ποιό είναι το «λόμπυ της δραχμής» καθώς όλοι γνωρίζουν ποιά είναι η πολιτική που καταστρέφει τη χώρα μέσω του μνημονίου και αποδομεί την ίδια την Ευρώπη οδηγώντας την στον εκτροχιασμό. Προς το παρόν στο πρόσωπό του βλέπουμε τον αρχηγό του λόμπυ του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου προς όφελος συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων.
 
 
Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου προκάλεσε το σχόλιο του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
 
«Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σταθεροποιεί την Ελλάδα στην Ευρώπη. Δεν θα επιτρέψει να την οδηγήσουν στο δρόμο της Αργεντινής», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαμαράς: Κάποιοι εύχονται την καταστροφή της Ελλάδας και νοσταλγούν την Αργεντινή – Αυτές θα είναι οι τελευταίες περικοπές και τα μέτρα προσωρινά!

Δείτε εδω το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην 77η ΔΕΘ

Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σαμαράς στη ΔΕΘ: Αυτές είναι οι τελευταίες περικοπές και προσπαθούμε να μην είναι οριζόντιες – Χτυπάμε γραφειοκρατία και φοροδιαφυγή

 

Σάλος με το “Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή” του Αλέξη Τσίπρα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε