Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: Αυτοί οι άνθρωποι είναι μια δράκα ακροδεξιών με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά και είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: Αυτοί οι άνθρωποι είναι μια δράκα ακροδεξιών με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά και είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία

– Αντι να τους ενώσει τους διχάζει – Η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου βρίσκει τα δυο κόμματα να ανταλλάσουν σκληρούς χαρακτηρισμούς
– Η ΝΔ του Σαμαρά δεν έχει καμμια σχέση με τις ιδέες του Κωνσταντίνου Καραμανλή είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
– Κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι κρατάει λογική ίσων αποστάσεων
– Ρωτάει την ΔΗΜΑΡ αν μπορεί να είναι στην ίδια κυβέρνηση με αυτό το ακροδεξιό παραλήρημα

Σε σήριαλ αλλά με απρόβλεπτες συνέπειες έχει εξελιχθεί η αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την συμπλήρωση 4 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και τις πορείες που έχουν προγραμματισθεί.

Συνέχεια έδωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος σχολιάζοντας την επίθεση της ΝΔ είπε ότι η φρασεολογία «θυμίζει μυστικές υπηρεσίες, χαφιέδες, μας γυρίζει στην εποχή του εμφυλίου πολέμου και είναι πρωτόγνωρο για τα μεταπολιτευτικά χρονικά».

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι μια δράκα ακροδεξιών με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά και είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία. Επενδύουν στη βία, την πόλωση και δεν ξέρω τι επιζητούν», πρόσθεσε.

Εξέφρασε την απορία του για την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, «η οποία κρατάει δήθεν λογική ίσων αποστάσεων», ενώ δήλωσε ότι αναμένει «την επίσημη ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ αν μπορούν να είναι στην ίδια κυβέρνηση μ΄ αυτό το ακροδεξιό παραλήρημα».

«… Δεν έχουν καμία σχέση με την ταυτότητα της Ν.Δ. μεταπολιτευτικά όταν ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Πρόκειται για απόψεις ακροδεξιές οι οποίες χαρακτηρίζουν την παρέα του κ. Σαμαρά και τον ίδιον».

Και επισήμανε: «Στην επέτειο μιας τραγικής δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου δεν θα είχαν να πούνε τίποτα. Πάνε να εισπράξουν φαρμάκι και μίσος. Τι άλλο διαφορετικό θα έλεγε η Χρυσή Αυγή από αυτούς;»

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε αναφορά στην κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι κανείς μα κανείς από τις παρατάξεις που είχαν την ευθύνη των επεισοδίων το 2008 δεν δικαιούται να διαμορφώνει συνθήκες τεχνητής πόλωσης.
Πρόσθεσε ότι αυτό είναι μια φτηνή κομματική τακτική και ότι η καταδίκη της βίας μπορεί να είναι απόλυτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Πόλεμος” Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ για τον… Αλέξη

 

Συγκεντρώσεις στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί

 

Επεισόδια στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – Προσαγωγές και χημικά στην Ομόνοια, μολότοφ στην Ιπποκράτους

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε