Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για Νοτοπούλου: “Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, φασισμού, σεξισμού και κιτρινισμού”

ΣΥΡΙΖΑ για Νοτοπούλου: “Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, φασισμού, σεξισμού και κιτρινισμού”

Επίθεση κατά πάντων εξαπολύει με μακροσκελή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ στην Α Θεσσαλονίκης με αφορμή τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στην ανακοίνωση κάνει λόγο για “ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, φασισμού, σεξισμού και κιτρινισμού” από “γνωστά κέντρα” και “κύκλους της διαπλοκής”.

“Δυστυχώς αντί η δημόσια συζήτηση να γίνει επί της ουσίας και με αντικείμενο για μια ακόμη φορά, το ρόλο του γραφείου και για το πώς μπορεί αυτός να ενισχυθεί, τα γνωστά κέντρα βρήκαν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά, να εξαπολύσουν το αντικυβερνητικό τους μένος με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Μετέθεσαν τη συζήτηση και από πολιτική τη μετέτρεψαν σε κακόηθες κουτσομπολιό βάζοντας στο στόχαστρο τη διευθύντρια του γραφείου και πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος. Με το ανθρωποφαγικό μένος που τους χαρακτηρίζει, οι γνωστοί κύκλοι της διαπλοκής επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, φασισμού, σεξισμού και κιτρινισμού”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: “Όσοι και όσες αντιλαμβάνονται τη σημασία της ίδρυσης Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη μπορούν να συμβάλουν με απόψεις και προτάσεις στην αξιοποίησή του και τη μετατροπή του σε σημαντικό εργαλείο για την αναβάθμιση της περιοχής η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Οι υπόλοιποι μπορούν να επιστρέψουν στη σκοτεινιά των υπονόμων τους παρέα με τους μελανοχίτωνες φίλους τους”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε