Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ: η κυβέρνηση παραπαίει ο λαός να δώσει τη χαριστική βολή

ΣΥΡΙΖΑ: η κυβέρνηση παραπαίει ο λαός να δώσει τη χαριστική βολή
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.11.2012 | 11:05
Πρώτη δημοσίευση: 01.11.2012 | 11:05

Χρειάστηκαν μόλις 4 μήνες επισημαίνει ΣΥΡΙΖΑ για να φανεί ότι αθετήθηκαν οι υποσχέσεις που έδωσαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης και καλεί τον λαό με τις κινητοποιήσεις του να δώσει τέλος στο καταστροφικό της έργο

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η εικόνα αποσάθρωσης της μνημονιακής κυβέρνησης, που κινείται πλέον στα όρια της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, αντανακλά με ξεκάθαρο τρόπο την απομόνωσή της από την κοινωνία. Χρειάστηκαν μόλις τέσσερις μήνες κυβερνητικής θητείας για να φανεί η τεράστια απόσταση μεταξύ των προεκλογικών υποσχέσεων των κυβερνητικών εταίρων και των μνημονιακών τους δεσμεύσεων από τη μία πλευρά, της πίστης τους στο μνημόνιο και της αδυναμίας τους να το εφαρμόσουν εξαιτίας των λαϊκών αντιδράσεων από την άλλη.

Πλέον οι κυβερνητικοί εταίροι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι εκβιασμοί τους προς τον ελληνικό λαό δεν μπορούν να πιάσουν και ο πανικός τους μπροστά στις αντιδράσεις είναι παραπάνω από έκδηλος. Στο δίλημμα συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής και κατεδάφιση της ελληνικής κοινωνίας ή ανατροπή του μνημονίου και νέα στρατηγική εξόδου από την κρίση, όλα τα κόμματα και οι βουλευτές πρέπει να πάρουν θέση. Η καταψήφιση του συνόλου των μέτρων και του προϋπολογισμού και όχι μεμονωμένων σημείων τους συνιστά τη μόνη θέση αξιοπρέπειας και ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και τη νεολαία.

Ο λαός είναι αυτός που θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και μέσα από τις κινητοποιήσεις του επόμενου διαστήματος θα δώσει τη χαριστική βολή στην παραπαίουσα κυβέρνηση πριν αυτή ολοκληρώσει το ολοκαύτωμα της ελληνικής κοινωνίας.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο