Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ σε Κεδίκογλου: Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται

ΣΥΡΙΖΑ σε Κεδίκογλου: Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.08.2012 | 15:29

Απάντηση έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν κλήθηκε να σχολιάσει δημοσίευμα του Spiegel που κατατάσσει τον Αλέξη Τσίπρα στους 10 πιο επικίνδυνους πολιτικούς της Ευρώπης.

Ο κ.Κεδίκογλου είπε ότι η λίστα του γερμανικού περιοδικού Spiegel «θα πρέπει να προβληματίσει τον ΣΥΡΙΖΑ».
Μιλώντας στη ΝΕΤ το πρωί της Τετάρτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε να εννοηθεί ότι συμμερίζεται την άποψη του γερμανικού περιοδικού, χαρακτηρίζοντας «ντουέτο αντιευρωπαϊστών» τον Αλέξη Τσίπρα και τον Μάρκους Ζέντερ (υπουργό Οικονομικών της Βαυαρίας και Χριστιανοκοινωνιστή).

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του τονίζει:

"Θα συνιστούσαμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο της πιο επικίνδυνης για το λαό και τον τόπο κυβέρνησης από την μεταπολίτευση και μετά απλά να σκέφτεται λογικά πριν τοποθετηθεί.

Οι δανειστές μας και ο ελληνικός λαός, έχουν άραγε τα ίδια ακριβώς συμφέροντα και διατρέχουν τους ίδιους κινδύνους; Η χρεοκοπία και η εξαθλίωση του λαού μας, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου είναι για τους δανειστές μας κέρδος. Όποιος απειλεί την ηγεμονία και την κερδοσκοπία τους είναι επικίνδυνος. Όποιος την ευνοεί είναι ευχάριστος και σπουδαίος ηγέτης.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα αποτελεί τίτλο τιμής να τον φοβούνται αυτοί που καταδικάζουν τη χώρα στη φτώχια και στην εξαθλίωση.

Άλλωστε ο λαός μας έχει πλέον καταλάβει πολύ καλά ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος και ποιά η σωτηρία.

Όσο για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και την τριανδρία της καταστροφής που μας κυβερνά: Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται."


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spiegel:Ο Τσίπρας είναι ο δεύτερος πιο επικίνδυνος πολιτικός στην Ευρώπη!

    Διαδώστε αυτό το άρθρο