Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σαλαγιάννης: Διαφωνώ με τις Εξεταστικές

Τη διαφωνία του με τις Εξεταστικές Επιτροπές εξέφρασε ο βουλευτής Καρδίτσας Νίκος Σαλαγιάννης από τη Λάρισα, την οποία θα επισκεφθεί σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Σαλαγιάννης εξήγησε οτι διαφωνεί γενικότερα με τη λογική των Εξεταστικών Επιτροπών καθώς, όπως είπε, δεν φέρνουν αποτέλεσμα ενώ σε ό,τι αφορά την Οικονομία υποστήριξε οτι ο κ. Καραμανλής τιμωρήθηκε τελικά απο τον ελληνικό λαό. Πάντως διευκρίνησε οτι δεν διαφωνεί με την πρόταση Παπανδρέου για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα παραποιημένα στοιχεία. Βουλευτης Καρδίτσας

Ο βουλευτής Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης σε δηλώσεις του απο την εκδήλωση όπου θα μιλήσει ο Γ. Παπανδρεόυ είπε οτι δεν πρέπει η κυβέρνηση να πάρει νέα μέτρα και τάχθηκε υπέρ της Εξεταστικής για να αποκαλυφθούν οι ευθύνες για τα παραποιγμένα στοιχεία της ΝΔ για την οικονομία.

Ο γραμματέα της Κ. Ο. Βασίλης Έξαρχος εκτίμησε οτι οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα επηρεαστούν γενικότερα απο το πολιτικό κλίμα, εξεφρασε την αισιοδοξία του όμως οτι οι πολίτες με την ψήφο τους θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειες που κατέβαλε η Κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί σήμερα στη Λάρισα, όπου θα πραγματοποιηθεί, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, περιφερειακή σύσκεψη με τρεις θεματικές ενότητες: 1) Κοινωνική Πολιτική 2) Αναπτυξιακή Πολιτική και 3) Αγροτική Πολιτική.

Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση των συμπερασμάτων και ακολούθως θα μιλήσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας, τον οποίο στηρίζει το ΠΑΣΟΚ. Την εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε