Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαλαγιάννης: Ζητά κυβέρνηση εθνικής ανάγκης ή εκλογές

Σαλαγιάννης: Ζητά κυβέρνηση εθνικής ανάγκης ή εκλογές

Με την ψήφιση του πολυνομοσχέδιου τελειώνει η ανοχή των πολιτών και η αντοχή των βουλευτών, δήλωσε ο κ. Σαλαγιάννης.

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Σαλαγιάννης ο οποίος δήλωσε ότι οι ευθύνες είναι πολύ μεγάλες και διαχρονικές και της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά και της παρούσας. Όπως και πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και εκείνος ζήτησε να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ανάγκης για όσο διάστημα χρειαστεί και σημείωσε με νόημα πώς εάν δεν παρθούν γρήγορα πρωτοβουλίες υπάρχει ο λαός που θα πρέπει να “του δώσουμε την εντολή που μας έδωσε”.

Με αυτό τον τρόπο, ο κ. Σαλαγιάννης ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές είναι μονόδρομος εάν δεν παρθούν πολιτικές πρωτοβουλίες, ενώ έκανε λόγο για πρόβλημα κυβερνησιμότητας και πως όλο το πολιτικό σύστημα είναι κατώτερο των περιστάσεων.

Ο κ. Σαλαγιάννης διευκρίνισε με νόημα πως “στη δική μου συνείδηση αυτό που κάνουμε σήμερα στο ΠΑΣΟΚ, για μένα είναι το τέλος της ανοχής και το τέλος της αντοχής μας. Να πάει ο Πρωθυπουργός να δώσει τη μάχη στις Βρυξέλλες αλλά από Δευτέρα να φωνάξει πολιτικές δυνάμεις και να πει εδώ είναι τα θέματα…, δεν τα βγάζει πέρα η Κυβέρνηση, καμία Κυβέρνηση δε μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της”.

Δεν παρέλειψε επίσης ο κ. Σαλαγιάννης να καταφερθεί εναντίον των πολιτικών αρχηγών και του πρωθυπουργού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι ηγέτες μας δεν στέκονται στο ύψος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

‘Εχουν πέσει όλοι πάνω στη Λούκα! – Ψηφοφορία χωρίς αύριο απόψε στη Βουλή – ‘Ολο το παρασκήνιο

Β.Παπανδρέου: “Θα ψηφίσω το άρθρο 37. Δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη να μην πάρουμε την 6η δόση”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε