Σάββατο, 30 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σάλος από τα μηνύματα μίσους κατά της μητέρας του Π. Φύσσα – Με εντολή Παππά τον παραπέμπουν στο πειθαρχικό για να απολυθεί

Σάλος από τα μηνύματα μίσους κατά της μητέρας του Π. Φύσσα – Με εντολή Παππά τον παραπέμπουν στο πειθαρχικό για να απολυθεί

– O εργαζόμενος στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης επιτέθηκε με πρωτοφανές μίσος στη μητέρα του Π. Φύσσα
– H Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης διευκρινίζει πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν είναι δημοσιογράφος σαν να είχε κάποια ιδιαίτερη σημασία
– Ο Πέτρος Κορμικιάρης έγραψε στο twitter: Βρε ουστ για να σχολιάσει την κατάθεση της Μάγδας Φύσσα
– Όπως ο ίδιος υποστηρίζει στα social media στις 17 Σεπτεμβρίου άρχισε να δουλεύει στη xryshaygh.com

Σάλος έχει προκληθεί από τις αναρτήσεις μίσους στα social media του Πέτρου Κορμικιάρη, με τις οποίες επιτέθηκε και χλεύαζε την κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, τη Μάγδα Φύσσα κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του παιδιού της.

 

Τα μήνυματα αυτά μίσους προκάλεσαν την οργή χιλιάδων πολιτών και την παρέμβαση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, μιας και ο κ. Κορμικιάρης εργάζεται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Με απόφαση λοιπόν του Νίκου Παππά, ο συγκεκριμένος εργαζόμενος παραπέμπεται στο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής παύσης, δηλαδή της απόλυσης.

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία δίνει το όνομά του στη δημοσιότητα και αναφέρει πως είναι υπάλληλος του Κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού της Γενικής Γραμματείας. Αναφέρει επίσης πως η Γ.Γ. δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου, γεγονός φυσικά αδιάφορο, καθώς όποιος δημοσιεύει τέτοιες απόψεις ότι επάγγελμα και να κάνει πρέπει να καταδικάζεται.

Φυσικά, η Γ.Γ. αναφέρει πως δεν έχει σχέση με τις απόψεις του κ. Κορμικιάρη τις οποίες και καταδικάζει. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δουλεύει εκεί ως αναπληρωτής προϊστάμενος διεύθυνσης τεχνικής υποστήριξης και υπεύθυνος του τμήματος Μέριμνας Χώρων και Μέσων.

Από το προφίλ του στο Facebook φαίνεται πως ο εν λόγω εργαζόμενος ανήκει στο προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης, ενώ ο ίδιος σημειώνει πως από τις 17 Σεπτεμβρίου άρχισε να δουλεύει στο xryshaygh.com και μια μέρα μετά είχε κάνει… κάλεσμα για ψήφο στη Χρυσή Αυγή: ” Την Κυριακή ψηφίζουμε Δημοκρατία. Επιλέγουμε την Χρυσή Αυγή. Πάντως, η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει τον Πέτρο Κορμικιάρη.

 

Σε άλλο μήνυμά του, ο δημοσιογράφος (όπως δηλώνει) και εργαζόμενος στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης αλλά και στο site της Χρυσής Αυγής (όπως ο ίδιος αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook) χαρακτηρίζει “ατύχημα” τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά το βράδυ της 17ης προς τη 18η Σεπτεμβρίου του 2013.

“Γιατί οί αρμόδιοι εισαγγελείς δέν συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τόν πατέρα τού Φύσσα μετά τήν ομολογία του γιά τίς ευθύνες διαπαιδαγώγησής του;”, είχε ανεβάσει στο Facebook στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ την επομένη των εκλογών έγραψε: “Χαιρετίζουμε τη μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής. Αγκαλιάζουμε τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο και όλα τα στελέχη. Ελέγχουμε αυστηρά τόν Σύριζα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε