Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σάλος από την στοχοποίηση των δημοσιογράφων από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σάλος από την στοχοποίηση των δημοσιογράφων από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο που προβλήθηκε στην χθεσινή φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ταε Κβον Ντο, λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και με το οποίο στοχοποιούνταν δημοσιογράφοι.

Στο βίντεο με τίτλο: «Ένας χρόνος Αριστερά, 1 χρόνος μάχη», από το 00:33 παρουσιάζονται πρόσωπα δημοσιογράφων – παρουσιαστών ειδήσεων και παράλληλα ακούγεται μια φωνή να λέει ότι από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση βρέθηκε απέναντι σε έναν συνασπισμό ντόπιων και ξένων συμφερόντων που επιδίωξαν να κλείσει οριστικά το παράθυρο ελπίδας. Στο ίδιο βίντεο απεικονίζονται διαπληκτισμοί δημοσιογράφων με στελέχη της κυβέρνησης αλλά και ρεπορτάζ και σχόλια συγκεκριμένων συναδέλφων.

Ο ταμίας της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Κοτταρίδης με επιστολή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι, όπως ενημερώθηκα πριν την έναρξη της χθεσινής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο σε γιγαντοοθόνες προβλήθηκαν αποσπάσματα από δελτία ειδήσεων και πολιτικές εκπομπές με προφανή στόχο τη συντήρηση κλίματος στοχοποίησης αλλά και Μέσων Ενημέρωσης. Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει τα κρούσματα επιθέσεων κατά συναδέλφων από στελέχη της κυβέρνησης, προφανώς στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσπάθειας χειραγώγησης του Τύπου, ζητώ να υπάρξει άμεση επίσημη θέση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλοντας αυτά τα φαινόμενα και αυτές τις πρακτικές».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε