Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Σάλος για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο θάλαμο επιχειρήσεων του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων

Για εικόνα διάλυσης κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία ενώ ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος διαβεβαίωσε ότι η χθεσινή διακοπή ηλεκτροδότησης δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης.
 

Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που σημειώθηκαν χθες στο Θάλαμο Επιχειρήσεων του υπουργείου δήλωσε : ” Πραγματικά απορούμε τι απομένει να δούμε. Χθες ο Θάλαμος Επιχειρήσεων του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας παρέμεινε σβηστός για έξι ολόκληρες ώρες λόγω προβλήματος ηλεκτροδότησης. Διερωτόμαστε, λοιπόν, τι θα συνέβαινε αν είχαμε ναυτικό ατύχημα και μάλιστα στα θαλάσσια σύνορά μας με την Τουρκία”.
 
Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Αθανάσιος Σούλης διαβεβαίωσε ότι η χθεσινή διακοπή ηλεκτροδότησης δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα, στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης.
 
Όπως εξήγησε, αμέσως μόλις έγινε διακοπή της ηλεκτροδότησης, λόγω της κακοκαιρίας, τέθηκαν σε ισχύ οι μονάδες «emergency», δηλαδή η ηλεκτρογεννήτρια που έχει ο θάλαμος επιχειρήσεων του υπουργείου.
 
Διευκρίνισε επίσης ότι το Κέντρο έχει ξεχωριστή γραμμή ηλεκτροδότησης και ότι από τη πεντάωρη διακοπή, από τις 9 το βράδυ έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στο Υπουργείο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε