Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαμαράς: “Φαινόμενα βαθιάς παρακμής η βία και η πρόκληση”

Σαμαράς: “Φαινόμενα βαθιάς παρακμής η βία και η πρόκληση”

Την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη καταδίκασε τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η βία και η πρόκληση είναι φαινόμενα βαθιάς παρακμής», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, από τη Βέροια, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το περιστατικό βίας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

“Τα καταδικάζουμε. Πρέπει να τα απομονώσουμε. Και κυρίως δεν πρέπει να τα αφήσουμε να διαιρούν τον ελληνικό λαό, σε μια στιγμή που η πατρίδα, μας έχει όλους ανάγκη, να είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτή τη βαθιά κρίση που περνάμε”, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ντόρα: “Αποκρουστική ανανδρία”
 
Για την “ευθύνη όλων μας να απομονώσουμε και να καταδικάσουμε κάθε φασιστικό αλλά και γενικότερα κάθε αντιδημοκρατικό στοιχείο”, έκανε λόγο και η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ανέφερε πως οι δηλώσεις καταδίκης και αποτροπιασμού είναι αυτονόητες αντιδράσεις αλλά δεν αρκούν. Πρόσθεσε, επίσης, πως η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου, “προδίδει και αποκρουστική ανανδρία”.

Διαβάστε

Να παραδοθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για την άναδρη επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου! – Καταζητείται από τις αρχές – Σύσσωμη η καταδίκη

Το ψυχογράφημα του Κασιδιάρη! Τι λένε ειδικοί επιστήμονες

Όλες οι αντιδράσεις των κομμάτων για την επίθεση Κασιδιάρη

Τα οργισμένα μηνύματα των επωνύμων για την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη

Χρυσή Αυγή: Πρώτα χτύπησε τον Κασιδιάρη η Κανέλλη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε