Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Σαμαράς: Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί

Σαμαράς: Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί

Ο λαός σήμερα ψήφισε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας στο ευρώ. Ψήφισε τις πολιτικές που θα φέρουν ανάπτυξη, δικαιοσύνη και ασφάλεια για τον έλληνα πολίτη.

Ο κ.Σαμαράς είπε επίσης ότι “Δεν θα υπάρξουν νέες περιπέτειες. Δεν θα τεθεί σε αμφιβολία η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Είναι μια σημαντική στιγμή σήμερα για την Ελλάδα και την Ευρώπη.”

Απήθυνε προσκλητήριο αλλά σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που θέλουν την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ να συμμετάσχουν σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Είπε επίσης, ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, ούτε περιθώριο για μικροπολιτικά παιχνίδια. “Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί”, είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη στην οικονομία και η βεβαιότητα στους έλληνες ότι τα χειρότερα πέρασαν.

“Θα σεβαστούμε την υπογραφή μας”, είπε, ” και τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα”.

Ο κ.Σαμαράς αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα, είπε ότι “σε μια περίοδο που καταρρέουν τα πάντα, οι πολίτες μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θέλω από καρδιάς να τους ευχαριστήσω όλους. Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό που μας επιστεύθηκε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.”

Δεν τους δώσαμε λαϊκίστικες ευκαιριακές υποσχέσεις. Την αλήθεια του είπαμε και μας άκουσε. Δημιουργείται η στέρεα βάση με κατεύθυνση ευρωπαϊκή. Θα τιμήσω πλήρως την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι έλληνες, θα εργαστούμε με τους ευρωπαίους για ανάπτυξη και αντιμετώπιση της βασανιστικής τεράστιας για τους έλληνες υπόθεση της ανεργίας που τραυματίζει την κάθε οικογένεια. Θα εργαστώ συναινετικά με όλους με επιμονή και σταθερότητα για να πετύχουμε τους στοχους.

Να βγούμε από την κρίση με δουλειές, δικαιοσύνη και ασφάλεια. Εμεις τηρουμε ό,τι είπαμε η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί. Η ΝΔ θα είναι δυναμη ευθυνης που εγγυάται την όσο δυνατον ταχύτερη έξοδο της Ελλαδας από την κρίση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε