Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαμαράς: Μια σοβαρή κυβέρνηση δεν επενδύει στο ψέμμα

Για ψευτοδιλήμματα και ψέματα έκανε λόγο από τα Τρίκαλα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας , Αντώνης Σαμαράς, όπου περιόδευσε.

“Σε ώρες μεγάλης και βαθιάς οικονομικής κρίσης μια κυβέρνηση σοβαρή πρέπει να επενδύει στην αλήθεια και όχι στο ψέμα. Τα ψευτοδιλήμματα τα οποία όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται να βάλει τις επόμενες μέρες ο κ. Παπανδρέου, θα πέσουν στο κενό” , είπε , από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Τρικκαίων, Μιχάλη Ταμήλου.

“Ο κόσμος χρειάζεται τη γνώση του τι συμβαίνει, τη γνώση το ποιος μας έφερε εδώ και τη γνώση κυρίως, το ποιος μπορεί να μας βγάλει από αυτό το τέλμα”, πρόσθεσε.

Ο κ. Σαμαράς , υπογράμμισε , “θέλω να είναι ξεκάθαρο ότι εμείς αγωνιζόμαστε με ένα πρόγραμμα κοστολογημένο και αληθινό και δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε παρά μόνο την οικονομική πραγματικότητα, η οποία σήμερα έχει κάνει τον ελληνικό λαό πραγματικά να στενάζει”.

Τόνισε ότι και στα Τρίκαλα, ” βλέπουμε παντού κόσμο, μαγαζιά να κλείνουν, η ανεργία να μεγαλώνει, η ελπίδα να σβήνει για μια βιοτεχνία, για ένα νέο παιδί που είχε ένα δικό του όνειρο, για μια οικογένεια που βλέπει να μην μπορεί να προγραμματίσει ούτε καν για το σήμερα. Επομένως θέλω να είναι απολύτως ξεκάθαρη η θέση της Νέας Δημοκρατίας. Αγωνιζόμαστε με πρόγραμμα για την αλήθεια, και για το πώς θα βγούμε από αυτό το αδιέξοδο. Ο κ. Παπανδρέου, αγωνίζεται με το ψέμα, με την παραπληροφόρηση και προσπαθεί να βάλει ψευτοδιλήμματα. Επαναλαμβάνω ότι αυτά τα ψευτοδιλήμματα θα πέσουν στο κενό» , σημείωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε