Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαμαράς: Να σταλεί ηχηρό μήνυμα στις εκλογές

Ενότητα και συσπείρωση ζήτησε από τους Μεσσήνιους ο πρόεδρος της ΝΔ. Παράλληλα ζήτησε να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στις εκλογές “γιατί πρέπει να αλλάξουμε πολιτική”.

Μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου που στηρίζει στην περιοχή, Στάθη Αναστασόπουλου ο κ. Σαμαράς είπε ότι “η ανάγκη του κόσμου για αλλαγή πορείας στο χώρο της οικονομίας υπάρχει παντού και έχουμε το δικαίωμα, να δώσουμε ελπίδα για τα νέα παιδιά, να ξέρουν ότι υπάρχει προοπτική για το αύριο”. Σημείωσε πως υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Μπήκαμε, είπε, σε μια εποχή δύσκολη αλλά ο ελληνικός λαός πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε αυτούς που λένε Παπανδρέου ή χρεοκοπία ότι με αυτή την οικονομική πολιτική οδηγούν τον τόπο σε χρεοκοπία. Εμείς, τόνισε, μιλάμε για ανάπτυξη.

“Θέλω συσπείρωση, ενότητα και καθαρές κουβέντες από όλους. Θα έρθουν οι εκλογές και θα έρθει και η επομένη των εκλογών και εάν το ΠΑΣΟΚ αισθάνεται ανακουφισμένο από το αποτέλεσμα τότε να ξέρετε πως θα έρθουν σκληρότερα και χειρότερα μέτρα”, πρόσθεσε.

Εμείς κάναμε, είπε, μια βαθιά αυτοκριτική για τα λάθη μας, τώρα είναι κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και ακολουθεί μία λαθεμένη πολιτική. Έχουμε λοιπόν την υποχρέωση να είμαστε συσπειρωμένη σαν μια γροθιά.  Το μήνυμα που πρέπει να δώσουμε σε αυτές τις εκλογές είναι “μέχρι εδώ. Πρέπει να αλλάξουμε πολιτική”.

Για τους αγρότες είπε ότι το μόνο που έχουν να τους πουν είναι ότι οι αποζημιώσεις που έδωσε η ΝΔ, τα 500 εκατομμύρια ευρώ, ήταν δήθεν παράνομα και σέρνουν τη χώρα στα δικαστήρια του εξωτερικού και την δυσφημούν. “Αυτό, όμως”, αναρωτήθηκε, “δεν έκανε εξαρχής ο κ. Παπανδρέου με το θέμα της οικονομίας; Έλεγε ότι η χώρα ήταν διεφθαρμένη, και συμπλήρωσε, ένας πρωθυπουργός οφείλει να τιμά και να διαφημίζει τη χώρα του. Και όχι να είναι αυτός που τη δυσφημίζει”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε