Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαμαράς: “Ο Παπανδρέου εξαπάτησε τον ελληνικό λαό”

Για εξαπάτηση του ελληνικού λαού κατηγόρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς τον Πρωθυπουργό, καταλογίζοντάς του ότι «διαπραγματευόταν μυστικά και υπόγεια την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ».

«Την ώρα που διακήρυσσε ότι λεφτά υπάρχουν», και βεβαίωνε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ την ίδια ώρα σχεδίαζε το ακριβώς αντίθετο», τόνισε μιλώντας σε συγκέντρωση αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επικαλούμενος το επίμαχο απόσπασμα συνέντευξης του επικεφαλής του ΔΝΤ σε γαλλικό κανάλι.

«Όσοι άκουσαν τον Στρος Καν δεν έχουν πλέον καμία αμφιβολία. Λέει ξεκάθαρα ότι η χώρα μπήκε στο Ταμείο σε 15 μέρες, διότι είχαν προηγηθεί πολύμηνες μυστικές και υπόγειες διαπραγματεύσεις», πρόσθεσε, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου, στο τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός του, «ομολόγησε ότι προχώρησε στις επαφές εκείνες, διότι έψαχνε λεφτά».

«Δυστυχώς, για τον κ. Παπανδρέου, η αλήθεια είναι μια και την ξέρει πλέον ο ελληνικός λαός», σημείωσε, καλώντας τον να απαντήσει γιατί εξαπατούσε τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιός κοροϊδεύει ποιόν; – Διαψεύδει το ΔΝΤ τον ίδιο του τον Πρόεδρο και η κυβέρνηση τον Λαζόπουλο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε