Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σαμαράς: «Σταματήστε τον κατήφορο της χώρας»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τριήμερη περιοδεία στη Μαγνησία ξεκίνησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, με πρώτο του σταθμό το Βόλο.

«Κάνω έκκληση από το κέντρο της Ελλάδας προς την κυβέρνηση να σταματήσει τον κατήφορο της χώρας», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επισκέφθηκε πόρτα – πόρτα την αγορά του Αλμυρού, αλλά και σημαντικό κομμάτι της αγοράς του Βόλου, επισημαίνοντας εκ νέου ότι το κόμμα της ΝΔ είναι το κόμμα της ανάπτυξης.

«Δεν υπόσχομαι ότι θα δώσω δουλειά στους πολίτες, θα δώσω όμως εμπιστοσύνη στους επιχειρηματίες, για να δώσουν δουλειά στους πολίτες», είπε. Όπως τόνισε, η ΝΔ θα πάρει μέτρα υπέρ των πολιτών και της ανάπτυξης, προκειμένου να δώσει τέλος στην εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η χώρα και η οποία οδηγεί τους πολίτες σε κατάθλιψη.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με πολλούς πολίτες σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ενώ εκτός από τα καταστήματα, στάθηκε ιδιαίτερα και στα περίπτερα λόγω της επερχόμενης κινητοποίησης των περιπτεριούχων.

Επισκέφθηκε, επίσης, το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και της υποψηφίας δημάρχου Βόλου Ζέτας Μακρή, τους οποίους και χαρακτήρισε «σπουδαίες επιλογές».

Στο δε Αλμυρό είχε συνάντηση και με τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Βούλγαρη που έχει τη στήριξη της ΝΔ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε