Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σαμαράς: Συγκοινωνούντα δοχεία ακροαριστεροί και ακροδεξιοί

Σαμαράς: Συγκοινωνούντα δοχεία ακροαριστεροί και ακροδεξιοί

«Τα δύο άκρα τροφοδοτούν το ένα το άλλο και δηλητηριάζουν την κοινωνία», είπε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την αντιμετώπιση της βίας.

Η εκδήλωση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης, με τη συμμετοχή κεντροδεξιών νεολαιών από όλη την Ευρώπη.

«Δεν φοβούμαστε να αντιπαρατεθούμε σε όσους προτάσσουν τη βία γιατί αν εμείς κάνουμε καλά τη δουλειά μας οι ακραίοι δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης» τόνισε ο πρωθυπουργός, εκφράζοντας την άποψη πως η «αριστερά συναντά την αναρχία, με τον λαϊκισμό να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο και η άκρα δεξιά δηλητηριάζει τον κόσμο και τα δύο άκρα τροφοδοτούν το ένα το άλλο και δηλητηριάζουν την κοινωνία» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ζήτησε την καταδίκη των φαινομένων βιας, επισημαίνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση «αν της δώσουμε χώρο θα διαλύσει την κοινωνία».

Για άλλη μια φορά δήλωσε αισιόδοξος πως η Ελλάδα θα βγει από την κρίση. «Να είστε σίγουροι ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει, θα βγει κερδισμένη από τη μάχη» τόνισε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας πως καμία χώρα δεν είναι καταδικασμένη αν δεν υποκύψει στη μοίρα της.

Ο κ. Σαμαράς παραδέχτηκε πως η Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες, τόνισε όμως πως η κυβέρνηση και η κοινωνία έχει αποφασίσει να μην υποκύψουν σε όσους μας ήθελαν τελειωμένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς για φήμες αναβολής με την τρόικα: “Εδώ βουτούσαν και έκαναν παπάρα”

Η πορεία στο Μουσείο της Ακρόπολης έγινε… αξιοθέατο για τουρίστες!

Θρίλερ και με την σημερινή συνάντηση Σαμαρά – Τρόικας! Φήμες για νεα αναβολή

Παρέμβαση Βρυξελλών για να κάνει πίσω η Τρόικα – Θέμα στη Σύνοδο θα θέσει ο Σαμαράς

Με εντολή Σαμαρά ακυρώθηκε το ραντεβού με την τρόικα – Δεν είναι ικανοποιήμενος και ζήτησε μεγαλύτερη διαπραγμάτευση για τα δάνεια και το χαράτσι

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε