Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαμαράς: «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση»

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Σκληρός απέναντι στην κυβέρνηση και ενωτικός σε εσωκομματικό πεδίο…

εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος μια εβδομάδα πριν από το 8ο συνέδριο αρχών και θέσεων. Στην συνεδρίαση ήταν παρών και ο Κ.Καραμανλής, που ωστόσο δεν μίλησε, παρά τα όσα γράφονταν τις προηγούμενες μέρες.

 

“Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, αφού κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν για να κερδίσει τις εκλογές, μετά προχώρησε στην ψήφιση του μνημονίου με το οποίο οδηγεί την Ελλάδα σε φαύλο κύκλο ύφεσης μεγαλύτερων ελλειμμάτων και ακόμη πιο σκληρών μέτρων”, ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

 

Συνέχισε την επίθεσή του, υποστηρίζοντας ότι ενώ το ΠΑΣΟΚ πρωτοστάτησε σε πάσης φύσεως σκάνδαλα, τώρα εξαπέλυσε πόλεμο φθοράς κατά της ΝΔ με τέσσερις Εξεταστικές Επιτροπές και ενώ ετοιμάζει και πέμπτη.

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε στα θετικά της κυβερνητικής πενταετίας του κόμματος, λέγοντας με έμφαση : “Εμείς κάναμε λάθη και παραλείψεις κατά τη διακυβέρνησή μας, αλλά αφήσαμε και θετικό έργο. Την αυτοκριτική μας για τα σφάλματα την κάναμε, το θετικό έργο το υπερασπιζόμαστε και θα το υπερασπιζόμαστε σε κάθε ευκαιρία”.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε