Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σαμαράς για αποκρατικοποιήσεις: Να τελειώνουμε με ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ

Σαμαράς για αποκρατικοποιήσεις: Να τελειώνουμε με ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ

Την εντολή να προχωρήσουν άμεσα οι αποκρατικοποιήσεις σε ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ αφού οι περιπτώσεις αυτες είναι πιο ώριμες, έδωσε στην σημερινή σύσκεψη ο πρωθυπουργός τόσο στα αρμόδια υπουργεία όσο και στο ΤΑΙΠΕΔ.

Η ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό είχε τον χαρακτήρα συντονισμού των συναρμόδιων υπουργείων με το ΤΑΙΠΕΔ. Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, ο Αντώνης Σαμαράς παρακολουθεί προσωπικά την πορεία του κυβερνητικού έργου προς αυτή την κατεύθυνση.

«Θέλουμε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός, μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και το μετρήσιμο έργο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης. Η εντολή του Αντώνη Σαμαρά είναι να προχωρήσουν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες και, όπως φαίνεται, έμφαση θα δοθεί στον ΟΠΑΠ, τη ΔΕΠΑ και τη ΔΕΣΦΑ, καθώς οι περιπτώσεις αυτές είναι και οι πιο “ώριμες”.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης αύριο θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου και θα παραστεί σε συσκέψεις με βασικό θέμα το ξεμπλοκάρισμα του έργου των αυτοκινητοδρόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρέχουν για τις αποκρατικοποιήσεις – ΟΠΑΠ-ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ … για αρχή

Επιταχύνονται οι αποκρατικοποιήσεις για ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΟΠΑΠ, Αφάντου, Κασσιόπη

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε