Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σαμαράς κατά ΣΥΡΙΖΑ και με μηνύματα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας

Σαμαράς κατά ΣΥΡΙΖΑ και με μηνύματα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σαμαράς από το βήμα του συνεδρίου ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον καταρρέει σε όλα τα πεδία, σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία που στηρίζει τις μεταρρυθμίσεις.

Υπεραμύνθηκε της πολιτικής του, λέγοντας πως όταν η Νέα Δημοκρατία επί των ημερών του έβγαλε το προεκλογικό σποτάκι, κάποιοι τον κατηγόρησαν πως κινδυνολογεί, ενώ πλέον του λένε “και λίγα τους είπες τότε”.

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Σαμαράς απάντησε και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, από όπου υπήρχαν πολλές φωνές που αντιδρούσαν στην τότε τακτική του πρώην πρωθυπουργού.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως πλέον οι πολίτες γνωρίζουν ποιός τους είπε την αλήθεια και στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως “καλά τους λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετακόμισε σε ένα παράλληλο κόσμο”.

Επεσήμανε χαρακτηριστικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τα σπίρτα σε μία αποθήξη γεμάτη με καύσιμα και πως κάποιος πρέπει να τους πάρει τα σπίρτα από τα χέρια, επισημαίνοντας πως οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν είναι οι νεοδημοκράτες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε