Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 24 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σαμαράς: να δώσουμε δουλειά στα νέα παιδιά

Σαμαράς: να δώσουμε δουλειά στα νέα παιδιά
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.02.2013 | 11:29
Πρώτη δημοσίευση: 18.02.2013 | 11:29

Πρωτοφανές χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός το γεγονός ότι το 60% των νέων πλήττεται από ανεργία και τόνισε μιλώντας σε εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Ζάππειο των πρέπει να δοθεί όλο το βάρος στην ανάκαμψη.

Ειναι ανάγκη να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή και να ανακουφιστούν οι κοινωνικές ομάδες που κυρίως πλήττονται από την κρίση, επισήμανε ο Αντώνης Σαμαράς και τόνισε πως "σε αυτές τις κρίσιμες ώρες η ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται μέρα νύχτα να σηκώσει ψηλά την πατρίδα μας, για να προχωρήσει η ανάκαμψη". Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε πως "για να έχουμε ανάπτυξη πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους και ειδικά στα νέα παιδιά για δουλειά", ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική συνοχή η οποία και έχει τραυματιστεί αυτές τις δύσκολες ώρες, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός εξήρε το έργο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος τονίζοντας πως έχει πίστη στη θέληση και το φιλότιμο του Έλληνα ιδίως σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά, όπως είπε, η πατρίδα. "Το σπουδαίο έργο του Ιδρύματος πηγαίνει κόντρα στην κρίση και ήδη μεγαλώνει και μας δίνει κουράγιο" είπε ο κ. Σαμαράς επισημαίνοντας και το έργο πολιτισμού που γίνεται στο Δέλτα του Φαλήρου και που θα δημιουργήσει, όπως τόνισε, χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Διαβάστε επίσης:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο