Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σαμαράς: ούτε ανασχηματισμός, ούτε πρόωρες εκλογές

Σαμαράς: ούτε ανασχηματισμός, ούτε πρόωρες εκλογές

Κανένα νέο μέτρο δεν θα χρειαστεί να ληφθεί διαβεβαιώνει ο Πρωθυπουργός τονίζοντας όμως ότι η χώρα θα πρέπει για το λόγο αυτό να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα και κυρίως τις διαρθρωτικές αλλαγές.

Ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” βάζει τέλος στα σενάρια περί ανασχηματισμού, αλλά και για πρόωρες εκλογές, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι αντίθετος και σε μια συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου υπό την έννοια ότι θα άνοιγε συζήτηση για εκλογές, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Ως προς την άνοδο της Χρυσής Αυγής ο Πρωθυπουργός τονίζει ότι “μόλις αρχίσει να σταθεροποιείται η οικονομία και να αποκαθίσταται η αίσθηση της ελπίδας και της προοπτικής για την οικονομία και τη χώρα, θα υποχωρήσουν και οι ”ακρότητες” και τα ”άκρα”.Κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τον κόσμο στην απελπισία! Ηδη όμως χάνουν έδαφος! Γιατί ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει πλέον όλο και περισσότερο ότι κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε τη μοίρα του τόπου…, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε