Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Σαμαράς στην ΟΝΝΕΔ: “Ο Α. Τσίπρας παίζει με την Ελλάδα”

Σαμαράς στην ΟΝΝΕΔ: “Ο Α. Τσίπρας παίζει με την Ελλάδα”

Απευθύνθηκε σε όσους θέλουν να «διαγράψουν» την Ελλάδα με τον στίχο «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει».

«Συγκλονιστικό» χαρακτήρισε τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, επειδή μέσω της συνέντευξης του στο MEGA, προειδοποίησε τον ελληνικό λαό ότι υπάρχουν χώρες της Ε.Ε. που καιροφυλακτούν να κάνει κάποια παρασπονδία για να τη βγάλουν εκτός ευρώ.

Ταυτόχρονα, επιτέθηκε στον επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και αναρωτήθηκε: «Τι θα πει ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ, όπως δήλωσε ο κ. Τσίπρας; Ταμπού είναι η καταστροφή της χώρας και δεν τη ρισκάρουμε με τίποτε».

Κατά την ομιλία του σε εκδήλωση με τη συμμετοχή νέων, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «παίζει με την Ελλάδα». Σημείωσε πως το διαπίστωσε και ο ίδιος, ότι υπάρχει μια μειοψηφία χωρών στην Ε.Ε. που περιμένει την ευκαιρία να δείξει στην Ελλάδα την έξοδο από το ευρώ, όμως, όπως τόνισε, η πλειοψηφία των χωρών θέλει τη χώρα μας στο ευρώ. Πρόσθεσε πως αυτά που λέει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι «παραμύθια της Χαλιμάς» και προειδοποίησε πως αν βγει η Ελλάδα από το ευρώ, τότε η καταστροφή που θα συμβεί δεν διορθώνεται. Δεν υπάρχει τρόπος ύστερα από 6 μήνες να επιστρέψει στο ευρώ, επισήμανε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας: «Αν βγούμε από το ευρώ, αν έρθουμε σε ρήξη με τους εταίρους, θα τιναχτούν όλα στον αέρα».

Για τη νεολαία είπε ότι είναι το πιο δυναμικό και το πιο αδικημένο κομμάτι του πληθυσμού, σημειώνοντας ότι η ανεργία είναι το πιο μεγάλο πρόβλημα και πολλά παιδιά αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό για να σπουδάσουν ή να βρουν εργασία. Πρόσθεσε πως προκειμένου να μείνουν στην Ελλάδα, η Ν.Δ. προτείνει να διαμορφωθούν στη χώρα μας οι συνθήκες που υπάρχουν στο εξωτερικό, με τη δημιουργία νέων θέσεων και την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. Όμως, όπως είπε ο κ. Σαμαράς, σε αυτή τη θετική εξέλιξη τα εμπόδια βρίσκονται στο πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τον κατηγόρησε ότι «διώχνει» τις επενδύσεις στον τουρισμό και τη ναυτιλία, και έτσι παρεμποδίζει τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Επισήμανε, επίσης, ότι το «βαθύτερο ΠΑΣΟΚ» μετακόμισε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τον σπρώχνει στην αρρώστια του κρατισμού, στον λαϊκισμό και σε μάχες οπισθοφυλακής. “Η Ν.Δ. θέλει πραγματική ανάπτυξη, όχι ανάπτυξη με δανεικά” τόνισε, τέλος, ο κ. Σαμαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε